Caute, mam fraja cochvilu to budu 4 mesiace. On ma zo svojimi rodicmi zoznamil asi po mesiaci vkuse ma ku nim vola oni ma tam pohostia vsetko, aj pokecame a tak ibaze on pozna len moju mamku a u nas este nebol...rodicia hovoria ze to je prilis skoro este
A ked som im povedala ze on ma volal ku nemu takze nepripada do uvahy tam chodit...ibaze ja som sem tam sla a klamala som im inak by mi zabranili tam ist a chcela som ho vidiet... No je mi to uz trapne popravde aj co si pomyslia jeho rodicia ze len ja ku nemu chodim... On by chcel lrist do nas, ale rodkovia nechcu oni chcu zeby som v lrvom rade vystudovala a ze na vztah mam este cas... Z mojim ocom sa velmi tazko vychadza mamka je v pohode ale prisposobi sa vzdy jemu... Ja som teraz na intraku tak asponze tam sa vidime ale neviem kedy vude spravna chvila zoznamit ich
Pisala som to na mobile narychlo tak sorac za gramatiku...ale kedy ste vy zoznamili svoje polovicky s rodicmi? Co by ste mi poradili nezoznamovat a predist hadkam alebo aj navzdory tomu mam presadit svoje?
Hlavny rozdiel medzi nami je ten ze on je strasne rodinne zaloze y zatial co ja som z rozbitej rodiny...myslim ujovia tety vobec sa nestretavame ani s rodicmi nemame. Ejake extra vztahy preto si na taketo zoznamovania a posedenia velmi nepotrpim
S jeho rodičmi som sa zoznámila asi po roku (odkladal to pretože jeho otec je najväčší alkoholik v meste), avšak on mojich poznal už asi po 3 mesiacoch kedže u nás cez víkendy prespával.
Podľa mňa ti to môže byť srdečne jedno ako dobre a či vôbec sa on pozná s tvojimi rodičmi. Čo sa na tom akože zmení...
ale nebolo to tym sposobom, ze pod, idem vas zoznamit. mal som volno, siel k nim domov skoro rano, boli sme spolu cely cas, dosli domov jej rodicia, ahoj mami, toto je tomas. a vice versa.
ak mas fakt 22, tak je zaujimave ako ti rodicia do toho kecaju, co je ich do toho ze ty chodis k frajerovej rodine?
prvy frajer ma zoznamil po mesiaci cielene, lebo sme mali ist na svadbu jeho sestry, to bolo hilarious, doteraz na to spominam a udrbavam sa ze ako sa oni chudaci asi museli citit, ked som tam dosla ja 17rocna s ich 27rocnym synom
a druhy ma zoznamil tak ako prislo, myslim ze cca po pol roku, bolo to v pohode
ja vseobecne vychadzam s rodinami frajerov, hoci sama nie som z usporiadanej rodiny, sak nie sme trafeni aby k nam frajer nemohol prist, to mi pripada chore.
@marjy77 Dieta nemoze za to akych ma rodicov. Niekto to vnima tak ze vsak to je normalne, aj otec aj sused pil... a niekto proste nepije lebo vidi proste zly priklad kazdy den doma a nechce byt rovnaký
Naši ho spoznali po týždni od prvej pusy a mňa jeho rodičia tiež po týždni. Mala som vtedy 16, bola som uňho na Silvestra a keď sa jeho rodičia vrátili z divadla, predstavil ma ako svoju frajerku.
Tiež som si pri predošlých vzťahoch (ak sa to tak dá nazvať) od môjho tatka vypočula, ako mám ešte čas na také veci a že si nemám predčasne pokaziť život dieťaťom a tak
@marjy77 veľmi, dokonca aj jeho dedo je alkoholik takže som v strese a snažím sa to dozerať aby nedopadol ako veľa jeho rodinných príslušníkov (je ich viac než spomínaní dvaja)
@marjy77 ale neberiem to tragicky, dobre vie, že hneď ako by začal popíjať čo i len jedno pivko večer alebo by sa zdrúzgal na nejakej spoločenskej akcii končíme vzťah a hádžem prsteň niekam doriti. Som odporca alkoholu, najväčší aký existuje a už je len na ňom akú cestu si vyberie. Je to lepšie, keď vie, že nemôže byť ani niekde " medzi" akože príležitostný alkáč.
@marjy77 nuž, mali sme také obdobie, že mal nejaké sklony k tomu ale zvládlo sa to. Čas ukáže, vôbec to neberiem tragicky, ak si on jedného dňa vyberie, že mu bude prednejšie chlastať ako byť so mnou tak mám v.... načo je mi taký človek, nepotrebujem ho, nebudem si ho vážiť, nebude pre mňa nič len úplné hovno a nebudem mať problém ho opustiť
Jeho otec začal chlastať v cca 26 rokoch a dlhé roky bol schopný ten alkoholizmus pred okolím tajiť.
@wowko popravde ma dost prekvapilo ze mas 19. ked som to citala tak som si hovorila ze tak 15,, max 16 a vedela som sa vcitit do tej situacie lebo som si predstavila moj prvy vztah v tom case. A ked som sa dala dokopy s terajsim frajom, mala som devatnast a bola som prvacka a nedokazem si predstavit ze by moji rodicia riesili kedy mam a nemam chodit za jeho rodicmi. nechapem co s tym maju oni spolocne. ak ho oni nechccu vidiet tak to je neprijemne no, ale podla mna by nemali ovplyvnovat ako sa ty zoznamujes jeho rodicmi. Myy sme isli po pol roku na vikend aj ku nam aj ku nim a vybavene. Ved uz si na vyske, viem ze ekonomicky este nezavisla nie si, ale technicky si tam aby si sa uz trochu osamostnatnila, neviem proste, ja si to neviem predstavit ze by mi nasi hovorili ze na hento a tamto som este mlada. v 15 som zacala chodit na vikendy ku prvemu frajerovi, videla som na nich ze su z toho nesvoji ale ani vtedy nemali take reci. chapem ze rodiny su rozdielne, chcem tym asi len povedat ze sa trochu osmel zit si zivot po svojom
@marjy77 trochu to preháňaš s tými rečami, nie? Veď človek nie je definovaný len dedičnosťou, aj môjho frajera otec je alkoholik najväčší u nich v dedine ale to neznamená, že teraz nenechám frajera si dať ani víno alebo sa sem tam opiť. Veď sme mladí a kým vidím, že pozná svoji mieru a pije iba keď je príležitosť tak neriešim...
Môj otec bol tiež (síce menší) ale alkoholik a ešte bol aj vážne psychicky chorý a ja som okej.
Ja som sa zoznámil s mojej bývalou mamou, babkou a sesternicami, z mojej strany poznala len moju babku. Mal som 15. Tvoji rodičia zjavne nemajú záujem sa s ním zoznamovať a podporovať ťa v tom. A ty si závislá od rodičov, že robíš kvôli tomuto tému? Povedz frajerovi, že tvoja rodina ti nie je oporou a radšej sa usaď v ich rodine. Nie každý si každému sadne a netreba to siliť.
@plavam_zivotom čo to znamená piť keď má príležitosť ? Lebo ja tiež vypijem len príležitostne. Vždy keď mám príležitosť. príležitosť sa vzdy nájde. napr aj dnes, lebo je vsech zjetych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Podľa mňa ti to môže byť srdečne jedno ako dobre a či vôbec sa on pozná s tvojimi rodičmi. Čo sa na tom akože zmení...
prvy frajer ma zoznamil po mesiaci cielene, lebo sme mali ist na svadbu jeho sestry, to bolo hilarious, doteraz na to spominam a udrbavam sa ze ako sa oni chudaci asi museli citit, ked som tam dosla ja 17rocna s ich 27rocnym synom
a druhy ma zoznamil tak ako prislo, myslim ze cca po pol roku, bolo to v pohode
ja vseobecne vychadzam s rodinami frajerov, hoci sama nie som z usporiadanej rodiny, sak nie sme trafeni aby k nam frajer nemohol prist, to mi pripada chore.
Tiež som si pri predošlých vzťahoch (ak sa to tak dá nazvať) od môjho tatka vypočula, ako mám ešte čas na také veci a že si nemám predčasne pokaziť život dieťaťom a tak
dokončiť školu
nájsť prácu
stabilizovať bývanie
a až potom uvažovať o frajovi...
ináč to všetko bude zle, veľmi zle....
Jeho otec začal chlastať v cca 26 rokoch a dlhé roky bol schopný ten alkoholizmus pred okolím tajiť.
Môj otec bol tiež (síce menší) ale alkoholik a ešte bol aj vážne psychicky chorý a ja som okej.