Ide o to že môj frajer s ktorým som už 3 mesiace ,má vybité zuby už dlhšie to je jedno prečo ide o to,že sa objednal na 3.8 na Ukrajinu ale odmieta tam ísť vraj si ich nechce spraviť ,za priateľa sa hanbím pretože nerozpráva a je to dosť blbe keďže v septembri mame ísť na svadbu môjmu bratovi no bude tam cela moja rodina...čo by ste robili na mojom mieste ?
Možno by si to nemala tak prežívať. Na tej svadbe si ho nikto nebude všímať a jeho chrup určite nebude stredobodom pozornosti. Tou bude nevesta, ženích prípadne sa tam určite niekto opije kto strhne pozornosť na seba a spraví si väčšiu hanbu. A keď aj hej, tak po pár pohárikoch a zábave, to už nikoho nebude trápiť.
Ale inak by som mu povedala, že pre vlastné dobro nech si to čím skôr dá do poriadku, pretože ak tam ostali nervy a korene, tak s tým môže mať neskôr ešte dosť patálie. A s chrupom to vekom nie je sranda.
Sak na Ukrajine to je lacne ci nie ? Tu by som sa necudoval ze nechce dat len tak za zub 200€ alebo kolko no ale aj tak ssk to nejak prezijete neboj @hnisavica na svadbe nebude
Akoze úprimne, keby sa toto stane môjmu frajerovi a nebude to tak, že proste na to peniaze nemá a preto si to nedá opraviť , tak ja už by som ho nechcela. Proste by som nechcela chlapa čo sa o seba nestará.
No to dosť záleží od toho prečo tam nechce ísť, proste ho treba presvedčiť nech tam ide a všeobecne nie len kvôli tej svadbe. Tam by si to pravdepodobne aj tak nikto nevšimol, poznám ľudí čo nemajú predné zuby a ak sa neusmievajú tak to ani nevnímaš.
Toto mi nejako nevýchadza... Ja osobne, by som nepozývala na bratovu svadbu frajera s ktorým chodím ?UŽ! 3 mesiace Je to príliš krátka doba a navyše... má vybité zuby
Podľa toho ktoré zuby a koľko...?
Ale nechápem prečo nechce ísť si ich dať dokopy, dnes sa dá už aj na splátky si urobiť náhrady, a nemusíš sa za chrup hanbiť ani ty ani partner/ka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale inak by som mu povedala, že pre vlastné dobro nech si to čím skôr dá do poriadku, pretože ak tam ostali nervy a korene, tak s tým môže mať neskôr ešte dosť patálie. A s chrupom to vekom nie je sranda.
sa ho opýtaj, keď už ste spolu až 3 mesiace
aleak nevesta vyzera takto nejako, tak to neries... on tam bude ten, kto tam bude za krasneho
A čo mu tam vlastne majú s nimi spraviť?
Ale nechápem prečo nechce ísť si ich dať dokopy, dnes sa dá už aj na splátky si urobiť náhrady, a nemusíš sa za chrup hanbiť ani ty ani partner/ka.
Šak mu povedz narovinu.