Ahojte,mám taký menší problém som s frajerom skoro 8 mesiacov a on pracuje v Nemecku ja študujem na druhom konci republiky,to nie je problém lebo nám to vyhovuje problém skôr je v Tom že teraz keď bol doma skoro mesiac tak sa so mnou stretáva max. každý 2-3 deň ,ako chápem lebo nebol dlho doma a musel si ešte poriešiť opravy auta a tak ale stále vraví že nieco musí vybaviť neviem podľa vás je to v pohode alebo málo že sa tak často stretávame ? Inak je to fajn vzťah ,píšeme si je nám spolu dobre len mi trochu vadí to menej časté stretávanie
Vysvetlite mi jednu vec, prečo ľudia stále hľadajú chyby tam, kde nie su? Príde mi to tak, že šak sa snaží zarobiť peniaze aby ste mali, opraviť auto, aby ste mali na čom jazdiť, chce byť aj s rodinou, kamošmi... Ak chcete byť spolu celý život, budete mať ešte habadej spoločného času.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
povedz mu, ze ty by si sa rada aj castejsie stretavala, ked uz mate tu moznost pocas sviatkov