Sme spolu asi 4 mesiace a neviem co sa deje. Jedna vec ze sa nevydime tak casto som rad ak jedenkrat do tyzdna no zatial bolo vsetko v pohode. Taka starsne nadsena mi prisla. Furt mi pisala, volala. Ja som bol tak rad. Teraz z nicoho nic mi prestala pisat
Zmier sa s tým proste časom všetko vychladne okrem mŕtvoly samozrejme ,tá už je na toľko chladná že viacej to ani nejde..ale s5 k veci proste skúste "stvárať" nejaké pre vás nové spoločné činnosti nech ten vzťah nieje o stéreotype ale časom sa vždy objaví niečo nové ,niečo lepšie...
ale ok je dost mozne, ze ma ten syndrom odlubenia ktory som ja mala cely zivot, proste s niekym som si nieco zacala, bola som strasne stastna a prislo mi vsetko hrozne super, a po 1-3 mesiacoch som sa zacala postupne odlubovat, az to prislo do stadia kedy som toho cloveka nemohla ani vidiet.
a strasne som sa bala, ze to tak budem mat uz navzdy respektive som si myslela, ze prve 3 mesiace su ludia do seba najviac a potom stale menej az sa to ustali na niecom co je ovela slabsie ako tie prve mesiace. ale zrazu som zistila, ze to je presne naopak, ze kazdy den mozu byt viac a viac aj ked si myslia ze sa to viac uz neda, a ked sa potom porovna ja neviem treti mesiac s desiatym tak ten desiaty je este milionkrat zalubenejsi, aj ked ten treti na tom bol tiez slusne
(takze vysledok je, ze mozno to proste u vas nie je ono a musite cakat kym najdete niekoho, s kym budete chciet byt stale viac a viac. ale mozno to je uplne iny pripad a tym je moj komentar bezpredmetny no
po čase to nikdy nebude také, ako na začiatku... s tým sa musíš zmieriť, že to bude časom iné...spoznávate sa a zbližujete sa, tak jasné, že to nie je také, ako na začiatku... a časom si začnete liezť na nervy, tak myslím, že teraz to je ešte v pohode
no asi sa fakt spytaj jej. mozno ma toho vela,alebo prisla do takeho toho "nie az tak" zalubeneho stadia.
a suhlasim s h8u. my sme spolu takmer 4 roky aj s pauzou dvojmesačnou a sme stale take zalubene hrdlicky mam taky pocit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a mozno nie, nepreslo v takom zmysle ze by ta mala menej rada, len sa tak ukludnila trochu.
a strasne som sa bala, ze to tak budem mat uz navzdy respektive som si myslela, ze prve 3 mesiace su ludia do seba najviac a potom stale menej az sa to ustali na niecom co je ovela slabsie ako tie prve mesiace. ale zrazu som zistila, ze to je presne naopak, ze kazdy den mozu byt viac a viac aj ked si myslia ze sa to viac uz neda, a ked sa potom porovna ja neviem treti mesiac s desiatym tak ten desiaty je este milionkrat zalubenejsi, aj ked ten treti na tom bol tiez slusne
(takze vysledok je, ze mozno to proste u vas nie je ono a musite cakat kym najdete niekoho, s kym budete chciet byt stale viac a viac. ale mozno to je uplne iny pripad a tym je moj komentar bezpredmetny no
a suhlasim s h8u. my sme spolu takmer 4 roky aj s pauzou dvojmesačnou a sme stale take zalubene hrdlicky mam taky pocit..
vážne chceš odpoveď na otázku čo žena chce a prečo sa správa ako sa správa ? .. najlepšia rada je opýtať sa jej..a pokecať si , len vy , veľa šťastia.