zdravim vas.. mam vztah vyse roka, zoznamili sme sa cez pokec, potom sme presli na facebook, proste klasika.. lenze trapi ma ze ona travi na pokeci aj dnes vela casu.. stale ked bez prihlasenia pozriem ci je online, tak je v miestnosti Iba RP.. a niekedy
@lubo1711 Ak chodíš na pokec len kvôli tomu aby si zistil, či tam je, tak tam nechodievaj Prostee skús na to nemyslieť a keď zrovna na to myslíš, tak choď voľačo spraviť, uprac, uvar si, uč sa, zahraj si hru, bla... Nechaj jej v tom voľnosť, aj keď viem že je to ťažké
úprimne tak pol roka dozadu by som si trieskala hlavu o stenu prečo ste sa preboha zoznámili cez pokec
ale k veci: asi by ste si to mali definitívne vydiskutovať,lebo ked medzi vami nie je dôvera,tak toto celé nemá význam...myslím že nejaky kompromis by neuškodil,resp. všetko sa dá ked sa chce...držím palce
1 hlupy clovek tu raz povedal, ze ziarlivost je casto sposobena nedostatkom sebavedomia - ze si myslis, ze kazdy je lepsi od teba a ze ona to zisti. a v tomto mal vynimocne pravdu
vitaj v klube stalkerov ale v niečom je chyba, lebo ja keď som mala frajera tak mi nikdy nevadilo keď chodil na pokec, iba pár vecí, ktoré tam napísal keď sme boli spolu ale verila som mu a ani len trošičku som nemala podozrenie , takže buď už nejak zradila tvoju dôveru alebo si príliš žiarlivý, kašli na to a ver jej
v prvom rade sa o tom porozpravajte a vysvetlite si ... povedz jej čo ti vadi a ona nech povie svoj nazor... ale ak nerobi nič zle myslim že nemaš dovod jej v tom braniť a ani žiarliť , no na druhu stranu ani ona by nemusela tolko času traviť tam s pisanim s cudzimi chlapmi ked ma teba...
no ale toto je len na tebe ze to prekusnes a nebudes riesit.. si proste povedz ze to je kravina a nema zmysel to riesit, nijak inak sa to vyriesit neda
podľa mňa sa bojíš, že tak ako sa zoznámila a dala dokopy s tebou, že sa môže aj s iným. Takisto žiarliš, ale na to, že nevie tráviť čas rozumnejšie alebo že kadekomu niečo možno o vás rozpráva keď je problém a tebe nie, možností je veľa, nevidím ti do hlavy, ale ako spomínal antifunebrák, a niekto vyššie, ide tu o dôveru, ak jej budeš plne dôverovať a vedieť, že chce iba teba, tak môžeš na zvyšok kašľať.
@lubo1711 su len dve veci, ktore s tym mozes urobit. Bud to nechas tak, alebo sa s nou rozides. Nemas absolutne ziadne pravo jej cokolvek zakazovat a ak nevies respektovat niekoho slobodne rozhodnutie, tak sa na to radsej vykasli skor nez jej ublizis... Btw velmi pravdepodobne ju ziarlivostou dozenies k tomu, ze s niekym cudzim sa naozaj na tom pokeci zoznami a tebe sa vysere na hlavu
@lubo1711 tak ja mám rovnaký problém, ale prestal som tam chodiť a pozerať sa či tam bola a neriešim to teraz...ja viem, že sa bojíš, ale keď ťa má rada, tak si iného nenájde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale k veci: asi by ste si to mali definitívne vydiskutovať,lebo ked medzi vami nie je dôvera,tak toto celé nemá význam...myslím že nejaky kompromis by neuškodil,resp. všetko sa dá ked sa chce...držím palce
ale inak dik, ze si pripomenul pokec, idem kuknut maily
podľa mňa sa bojíš, že tak ako sa zoznámila a dala dokopy s tebou, že sa môže aj s iným. Takisto žiarliš, ale na to, že nevie tráviť čas rozumnejšie alebo že kadekomu niečo možno o vás rozpráva keď je problém a tebe nie, možností je veľa, nevidím ti do hlavy, ale ako spomínal antifunebrák, a niekto vyššie, ide tu o dôveru, ak jej budeš plne dôverovať a vedieť, že chce iba teba, tak môžeš na zvyšok kašľať.
btw..kto dnes uz chodi na pokec?