Stalo sa vám niekedy, že máte úžasného chalana, nič mu nechýba, všetko vám dáva, spravil by všetko, čo by vám videl na očiach a predsa sa vám páčil jeho kamarát?
Och Ja ani sama neviem, čo sa mi na ňom páči. Vážne netuším. Ale keď som s ním vonku,
@lexiblack tak to potom mám len jediné riešenie, nestretávať sa s tým kamarátom.. a ja osobne by som sa postarala aby sa priateľ nikdy o tom, že ma priťahuje jeho kamarát, nedozvedel.. ale to už ty vieš aký máte vzťah, či by to pochopil, že je to čisto fyzická príťažlivosť, alebo by ho to zbytočne zranilo a prišla by si o neho ty, plus by si mu asi pokazila vzťah s kamarátom (predpokladám že by to dal za vinu aj jemu)..
@tinka23 Nechcem, aby sa to dozvedel... a ja sa snažím, čo najviac nestretávať sa s ním, lenže keď poviem, že nejdem ,choďte len vy, tak sa začne vypytovať a prečo šak pooď a tak.. :/ už mi dochádzajú nápady.
@lexiblack ja by som mu asi povedala že s ním chcem byť osamote (ak by to samozrejme bola pravda) a nie aj s jeho kamarátom v trojke.. že nech má aj nejaký svoj svet s kamarátmi bez svojej frajerky a aj iba s ňou..
inak sa to vola chemia a ak sa to nenaucis ovladat tak potom by si asi nemala vztah.. sympatickych ludi stretnes vzdy, otazka je.. odolas, neodolas? ak nedokazes odolat, potom netahaj za nos tvojho frajera.. je to neferovi voci nemu..
stáva sa, páčiť sa ti môže ktokoľvek.. tiež sa mi stalo, že som sa zakukala do chalanovho kamoša.. treba ale rozlíšiť čo je čo.. pre mňa to bolo vždy len dočasné a po nejakom čase sa to upravilo na normál.. trebalo sa len ovládať a rozmýšľať..
@purenarcissism na toto ju nenavadzaj.. bohvie kolko rokov ma ten chalan, myslim si, ze 17 minimalne.. ten uz mozno vie, co je to laska.. keby ho podviedla asi by nebol 2krat nadseny, mozno ani 3krat..
@acvd43xa7w veď ok, ja sa nehnevám...vlastne to bolo myslené tak, že ak ju priťahuje niekto, na čo byť s niekým iným? najlepšie je byť slobodná a užívať si bez záväzkov, takým spôsobom si užiješ a neriskuješ zlomeninu srdcového svalu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@0mage1 nebuď zlý!
a inak...ja neviem, si mladá, láska s tým frajerom to asi nebude na celý život, tak prečo si neužiť s tým, kto ťa tak silno priťahuje?