no tak čo ja viem.. zo začiatku ma moc jeho mamina asi nemala v láske teda skôr žiarlila ale už si zvykla za ten čas čo sme spolu a je v pohode.. jeho ocino sa nikdy nevyjadril a stále na mna pôsobí rovnako že jemu je to jedno
neviem ale ked som mal babu nejak ma jej fotrovci nezaujimali a nemal som ani zaujem ich spoznat jedine ze by som sa chystal ich dcerku prefiknut u nich doma bud planujete toto alebo nebodaj uz svadbu?
presne si spominam ked som mala frajera a jeho vlastna mama mi vycitala, ze preco chodim s takym grazlom co sa neuci a somariny..a nemala ma v laske, bolo to uplne blbe, ale nakoniec sme sa aj tak rozisli... no a terajsi frajerovi rodicia si na mna vcelku zvykli, uz som prirastla celkom do rodiny.. cize musis mat stastie na rodicov podla mna
Hm viem ze nieje lahke nevychadzat s jeho jej rodicmy ale uvedom si ze chodis snim nie snimi a ze akceptovat sa mozte ale radi sa nemusite mat to je zivot!
Ja si s priateľovými rodičmi rozumiem úúplne super. Je to všetko o výchove a o tom ako na nich zapôsobíš hneď na prvý okamih. Niekedy keď do seba rýpeme, tak priateľova mamina je skôr na mojej strane. Ženy držia spolu
skus byt mila a fajn,inek neviem a skor moja mam ho nemala rada ale s jeho rodicmi som nemala problem a ani teraz nemam,myslim ze ma beru a su spokojni co si ich synacik doviedol
no ako ani na mna nenadavaju..ale zanechala som zly prvy dojem ..neviem,ja sa jeho mamy ako keby..bojim ona taky respekt vzbudzuje.je stihla,chodi do posilovne a stara sa o seba..sa len bojim ze jej nebudem stacit,ale tato je v poho..srandista jak svina a je an mlade baby
no ja som problem s frajerovymi rodicmi nemala..to skor on mal s mojimi hlavne s ocinom....on je hanblivy a moj otec zase posobi dost prisne ( velka postava , svaly...) ale po case si k sebe nasli cestu....a teraz uz pohodka berie ho ako sucast rodiny..takze najlepsie riesenie je nechat tomu CAS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov