francuzaky su uplne najsamlepsie a este s takym chalanom co sa ti paci alebo ktoreho mas rada ale najhorsie je ked on ma vypite a na druhy den si to ani nepamata
haha! no to moj prvy bozk bol totalne fiasko.... odvtedy som sa s tym chalanom radsej nestretla... a aby toho nebolo malo,tak to zopar blbcov natocilo na kameru a videlo to hooooooooodne ludi... teraz sa nad tym smejem,ale vtedy mi nebolo vsetko jedno
15 novembra to boli 3 mesiace čo chodím s mojím terajším, ktorý má 16 a ešte sa nelízal a teraz čo ??? I keď mne to už chýba ... Ale tak neviem, že či mu chcem ja skôr vopchať jazyk do huby ... asi mi nič iné nezostáva hehe
Aj mne sa to zdalo nechutné mokré,a potom ked to bolo s nekým iným tak to bylo lepší sice po dlhej dobe je to tiež také divné,ale čím častejšie to robíš tým je to lepšie
no,rockstar to hned pekne nadelil.. .ale dooobryyyy.. .keby bol este z lasky tak ti naozaj uprimne zagratulujem.. .takych ja zboznujem.. .zalozite diskusiu ze ste mali prvy sex,bozk.. .a realita je v pici.. .ale inak naozaj si dobry.. .viem,je to blbe sa z takych ako ty(neskusenych) ujebavat,ale ked si to robite vlastne sami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
teraz už vpohode
Ja ti gratulujem, vidno, ze si s toho happy a nahodou na taku vyznamnu udalost sa nezabuda, takze len tak dalej
Rockstar: uz si sa bozkaval s babou ktora predtym jedla zapekanku ? nerob to
ale bol uzasny, musim priznat
15 novembra to boli 3 mesiace čo chodím s mojím terajším, ktorý má 16 a ešte sa nelízal a teraz čo ??? I keď mne to už chýba ... Ale tak neviem, že či mu chcem ja skôr vopchať jazyk do huby ... asi mi nič iné nezostáva hehe
a francák? to je nejaký nový výraz?