potrebujem radu ako na to .. prosim nepiste mi, ze to pride samo... Mala som uz viac moznosti dostat francuzaka, chalan mi tam ten jazky strcil no ja ako solny stlp nic a ptm som sa odtiahla. Dokonca raz som mala usta zavrete uplne..asi sa c
www.google.sk - napis si tam francuzky bozk alebo ako na francuzky bozk. Podla mna to pride samo proste ..... viac sa docitas na internetovych strankach
ktorý hore a ktorý dole? Jazyky by sa mali spolu akoby hrať, preplietať sa, ale nie zas nejako násilne, že sa mu vryješ až do mozgu
Ak nevieš, kam dať svoj jazyk, nechaj ho vo svojich ústach. Francuzák nemusí zákonite znamenať, že ty strčíš jazyk do hrdla jemu a on tebe. Je to presne naopak. Väčšinou zostanú jazyky v ústach svojich majiteľov a stretnú sa iba v oblasti pier.
Keď nevieš, čo robiť a partner to vie, prečo ho nenecháš, aby ťa to naučil? Podotýkam však, že francuzák nie je nejaká naivná pusinka, preto ak nemáš priateľa, netestuj svoje zručnosti na "náhodných okoloidúcich". Najlepšie to aj tak chutí, až keď si s partnerom vytvoríte svoj vlastný štýl
fuuuha to su temy.. podla mna to tiez pride samo, ale dost mozne je ze si na zleho chalana natrafila.. Vies taký co moc vyplazuje jazyk nemam to moc rada lepsie je taak peričkami romantikush a sem tam taký mokrejší pocit..
no samo to teda nepride teda apson mne s ato nestalo...ale vlastne ak mam byt uprimna s chalanom sme sa rozisli pred pol rokom a uz by osm to nevedela, zabudla osm to
pozri si film Cruel Intentions 1 inak Nebezpecne znamosti.
Jednoducho otvor usta a jemne vloz svoj jazyk do jeho ust,neboj vazne to prijde same,experimentuj,je to ta najvcia haluz a ak ta chalan vysmeje,ze sa nevies bozkavat tak je chudak... a neoplati sa ho riesit,nech je akokolvek pekny,mily a neviem co este.
Nesmejte sa jej, niekomu to nedochádza a každý nejako začína Nik nepadol z neba učený, ale kokotov akoby zhadzovali, že...
Má sa tu pomáhať a nie si z nej robiť srandu. Birdz tu je od určitej vekovej skupiny a tí ľudia tu majú taktež právo sa pýtať, preto to tu aj je. Takže skúsené "ženy" radšej nepíšte nič, než si má holka o sebe myslieť, že je divná a na smiech.
PS: ide to samé, ak to nevieš, nechaj to na chalanovi a len spolupracuj
ahoj ja sa vikusujem kazdi den s nekim inacim a neznasal sem ze to pujde sa mo to mo rikali seci no ja ti pordim ktoje hore kto dole ? nechaj to tak ako sa vam podari vecsinou to je tak ze kto je viissii tak ten je vecsinou ho re ako na to obratis jazik a jazikmi idete proti sebe tak sa stretne otocis hlavu na druhu stranu a zasa zmovu takkkkk too jee
vermi kusal som sa velakrat aj kem mam 14 rokov ale v holici suuu kuuuurv tie ta naucia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
bože to sú problémy ja mam strojček tak nič take nejdem riešiť
Ak nevieš, kam dať svoj jazyk, nechaj ho vo svojich ústach. Francuzák nemusí zákonite znamenať, že ty strčíš jazyk do hrdla jemu a on tebe. Je to presne naopak. Väčšinou zostanú jazyky v ústach svojich majiteľov a stretnú sa iba v oblasti pier.
Keď nevieš, čo robiť a partner to vie, prečo ho nenecháš, aby ťa to naučil? Podotýkam však, že francuzák nie je nejaká naivná pusinka, preto ak nemáš priateľa, netestuj svoje zručnosti na "náhodných okoloidúcich". Najlepšie to aj tak chutí, až keď si s partnerom vytvoríte svoj vlastný štýl
A inak NAOZAJ TO PRÍDE SAMO
akoze taketo problemy som jakziv nemala...proste sa to stalo,a bolo to fajn...
a tiez to nemozes skusat na hocikom...
a 100x napisane,neexistuje navod,to je proste prirodzene...
Niekdesom počul že satoda nacvičit naprste XD no neviem...
Jednoducho otvor usta a jemne vloz svoj jazyk do jeho ust,neboj vazne to prijde same,experimentuj,je to ta najvcia haluz a ak ta chalan vysmeje,ze sa nevies bozkavat tak je chudak... a neoplati sa ho riesit,nech je akokolvek pekny,mily a neviem co este.
Vazne je to o vzajomnom spoznavani...
-asi len toľko ti k tomu poviem
Má sa tu pomáhať a nie si z nej robiť srandu. Birdz tu je od určitej vekovej skupiny a tí ľudia tu majú taktež právo sa pýtať, preto to tu aj je. Takže skúsené "ženy" radšej nepíšte nič, než si má holka o sebe myslieť, že je divná a na smiech.
PS: ide to samé, ak to nevieš, nechaj to na chalanovi a len spolupracuj
moj
božeeeeeeee
!!
hlavne neslintaj jak bernardín... ktorý ma byť hore... veď to je absolútne jedno
vermi kusal som sa velakrat aj kem mam 14 rokov ale v holici suuu kuuuurv tie ta naucia