Počúva to niekto?
Lebo zo všetkých ľudí čo poznám existuje len jeden chalan ktorý to počúva. Ostatní to nepoznajú/nemajú radi. Nechápem to preto že sú to naozaj svetoznáme legendy.
Na druhej strane nepoznám človeka čo by nemal rád Queen a Louisa Armstro
popravde Frank ma vzdy poteší, ale pomaličky prechádzam skor do inštrumentálov "tých " čias a hlbšieho blues, Na Rolling stones nedám dopustit ako aj na Beatles,
Hudba je strašne subjektívna záležitosť, nehľadaj v nej logiku. Nikto predsa nezačne niečo počúvať len preto, že sa jedná o svetoznámu legendu....hudba sa proste páči alebo nie, buď z nej cítiš energiu alebo nie......to čo môže byť pre teba najlepšia skladba na svete je pre niekoho "len" skladba, ktorá mu nevadí ale to je všetko....
@ps102 myslim ze kazdy spravny rocker musi nehovorim ze pocuvat ale aspon minimalne respektovat rolling stones, nakolko sa da povedat ze su to otcovia hard rocku-proti pol beatles to je ligh rock
@PS102 a queen je legendarna kapela.. viacero odbornikov,fanisikov ci len beznych ludi sa uz hadalo,hada a bude hadat ci najlepsia kapela aka kedy bola je beatles alebo queen.
@PS102 ..ja Rolling Stones milujem !
..tiež som rada že je tu okrem mňa niekto - v podstate - v mojom veku, kto má rád tieto veci, pretože v mojom okolí som mojím vkusom tak trochu mimo od ostatných ...
pritom si tiež myslím, že táto hudba je skvelá a nezáleží koľko rokov stará ... skrátka legendárna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Sinatru áno.
Hudba je strašne subjektívna záležitosť, nehľadaj v nej logiku. Nikto predsa nezačne niečo počúvať len preto, že sa jedná o svetoznámu legendu....hudba sa proste páči alebo nie, buď z nej cítiš energiu alebo nie......to čo môže byť pre teba najlepšia skladba na svete je pre niekoho "len" skladba, ktorá mu nevadí ale to je všetko....
Deana mám tiež veľmi rád.
Najlepšia časť v Mafii II bola keď ožratí spievali Return to me
A poznám človeka, ktorí nemá rád Queen
..tiež som rada že je tu okrem mňa niekto - v podstate - v mojom veku, kto má rád tieto veci, pretože v mojom okolí som mojím vkusom tak trochu mimo od ostatných ...
pritom si tiež myslím, že táto hudba je skvelá a nezáleží koľko rokov stará ... skrátka legendárna.
ostatných uvedenych nepočuvam