bol niekto z vas na tom muzikaly?? pacilo sa vam??????
ja som bola vcera.. a je to uplne naaadherne .... strasne krasne ... a ta pesnicka ze DNes nie ..... neviete .. nieje nahodou niekde na nete ???? .. asi nie >.. ale keby niekto mas poslite pro
ANo bol som na to je to super proste super!! MA to pekny a dej a su tam aj pekne pesnicky myslim ze dostal ocenenie najlepsi muzikal minuleho roka! Je to fakt super a oplati sa ist
isla by som aj ja este ...ale aj na ine prestavenie.. frantisek bol velmi pekne spracovany .. podla man len mlady herci nemaju tolko skusenosti ako ty starsi ale inak super take velkolepe aisla by som aj do tej starej sceny na daco ..da sa to?
videla som to a musim uznat ze to bolo nieco velkolepe. Vazne,lepsie som este nevidela. Dej bol uzasny, herci bravurny a na konci ako inak standing ovasions,klobuk dolu
Och presne tota pesnicka Dnes nie cas do karat hra stale nam....ste rovnaky....to ja ju i naspamat znam taka sumna na mobile ju mam a furt pocuvam krasna fakt aj ja som ju na nete hladala a nic tam neni mohli dat.
hej pozanm : perfektny muzikal :: bola som aj ked bol geisberg a aj Bodoki : len nedavno : ale v juni 2011 chystaju posledne 2 predstavenia: disappointed: velmi ma to zarmutilo ....jednoducho mi ten muzikal prirastol k srdcu : keby sa dal stiahnut.nemala by som nic proti :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a nebola som
Veeeeelmi sa mi pacilo ... videla som obe alternacie hlavnej postavy... ale Geisberg sa mi pacil viac
este sa urcite chystam...
prosiiim
ja mám CD František z Assisi z Novej scény ; mp3 pls zašlite na marryfrey203@gmail.com
PS: Ďakujem ak sa tu nájde niekto ochotný