Ahojte. Chcem vám dať na známosť, že v Žiline som založila crew amatérskych športovcov. Skladáme sa z 2 členov ale ja som tá aktívnejšia. Som začiatočník ale chcem sa tomu venovať, až kým nebudem fakt dobrá .
@emcbalance zaujímavé , vy máte aj stránku.. tak to ste dobré.. my nemáme ani stránku , teda nie že by nám chýbala keď je nás tam cez 20.. ale akosi sa nikomu do toho nechcelo.
jéj ale tak super.. niekedy sa ti ozvem ak súhlasíš a sa môžeme stretnúť , myslím ako naše "crew" XD
@emcbalance preferovali sme telocvičňu kým sme to mali zadarmo.. teraz keď sa to spoplatnilo tak už nám ostáva len reálne prostredie.. ale celkom sme si zvykli zvlášť v žiline je veľa pekných miest.. v martine až tak nie ale aj tu sa niečo nájde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
žilina.. slušné.. na to že už jedná taká v regióne žilina-martin je , tak je zaujímavé že sme o vás ešte nepočuli
lebo vznikla pred nedavnom nasa stranka : » freer.ic.cz/...
@emcbalance zaujímavé , vy máte aj stránku.. tak to ste dobré.. my nemáme ani stránku , teda nie že by nám chýbala keď je nás tam cez 20.. ale akosi sa nikomu do toho nechcelo.
jéj ale tak super.. niekedy sa ti ozvem ak súhlasíš a sa môžeme stretnúť , myslím ako naše "crew" XD
alebo sa kľudne ozvi ty
a vy vlastne kde trenujete ? rozmyslam ze sa pozriem do GTK telocvicne. A jasne. urcite sa niekedy ozvem
to je ale blb
inak freerun som kedysi robil aj ja a nebol som až také drevo
len po čase som už nemal s kým tak som sa začal venovať iným veciam =D
tam by som netrafila
Ešte je čas s tým niečo urobiť
ale inak, super to vyzerá
aha mozno niekedy. o tri roky
@2
jasne ty HELLO KITTY a keby nieco, to nie je kamaratka ale kamarat...
co to ma spolocne s tlieskanim ? tomu nerozumiem