cavte tak co poculi ste us o tom snad ze ? co vy nato ? oplati sa tam ist pozriet s partiou? sice hudba ze house, trance, progresive , dnb a hh , ale tak nemalo by to byt az take strasne ..
@3 neviem asi len tak uzit si slnecny letny prazdninovy vecer s partiou (s tym tam idem )no este neviem jak skoncim..
takze len tak som sa pytala, ci tam niekto bol ci to stoji za nieco alebo ci tam bude aspon dobra atmoska, len sme boli zvedavi co tu bude, ked nie tak ako kazdy sobotny vecer smer mesto
heh ,ja som minuly rok bola na Bee free alebo jak sa to pise..a pritom hentake trancovacky drumy a ja neviem jak sa to nazyva vobec nemusim..ale tak kamosi chceli ist tak ze pojdeme..jedine co tam bolo takeho pozitivneho,bola asi velka trampolina a energetaky ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
takze len tak som sa pytala, ci tam niekto bol ci to stoji za nieco alebo ci tam bude aspon dobra atmoska, len sme boli zvedavi co tu bude, ked nie tak ako kazdy sobotny vecer smer mesto
hej delpurr
ale viac bych na taketo trance akcie nesla