Pre organizatora : tak to ze nemozete pritvrdit hudbu a hraje sa len to klopkanie do hrncekov je hlupost kedze na iych akciach povolia aj technoa tvrdsiu hudbu tak problem bude niekde inde nie v povoleniach a dalej osvetlovaca by som prepustil ako mobol umiestnit laser za reprosustavu ??? sak z laser show bolo hovno vidno a strobak vam zakryvala plachta uz neviem kolky rocnik sa to opakujelaser kedze som pozeral jeden mal vecsi vykon ako druhy tak mali byt jeden nnad druhyma v strede co sa tyka ostatnych svetiel boli v pohode az nad mieru sa mi pacili a teraz hudba no tak toto ma velmi nenadchlo a nebol som sam co tam mavli rukou a skakali len pre to aby sa zahriali tak toto tik tiktik tak tak tak tuktuktuk a dookola ten isty monotonny zvuk onicom ze minimal elektoro sak to stalo za hovno pochvala pre dj a co hral o pol jednej to bolo vkusne a nie take monotone a rozmiestnenie stanov clovek aby sa zabil na snurach co boli pri vedlajsich stageoch. Ale vcelku musim uznat po pol noci sa uz aj hudba dala ale aj tam bolo take ze na spanie tik tik tik tak tak tak toto nieje umenie zlozit a este jedna vec NEEEEXISTUJE TAKA ROVNICA ZE TECHNO SA ROVNA FETAK lebo ako som pozeral tak do sanitiek brali HIP HOPEROV a aj to mladych tj 15 - 17 takze je clovek a clovek a to ze pocuva techno alebo hardstyle alebo hardcore z nehonerobi feraka tak nediskriminujte laskavo ine a tvrdsie styly a pri tom podla mna melodickejsie ako to co sa dialo na hlavnom stage buduci rocnik by ste mohli dat sancu dat zahrat aj na 4 stage hoci malom aj keby som ho mal ja sam postavit tak aby sa tam hral aj hardstyle hardcore a to len pre to lebo vsade v okolitych krajinach sa po maly ale isto presadzuje a neje to tym ze kazdy fetuje .... Dakujem a za chyby a preklepy sa ospravedlnujem dufam ze ma vypocujete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Čekuj » www.freesummer.sk/web.php...