taK ma napadlo, či tu je nieKto Kto dáva free battle aK áno taK by bolo na mieste dáKa "súťaž" taK aK nieKto začne dissovať začnite sa pridávať a Kľudne ma zdissujte
nuz, raz som na hodokvase videl nejaky battle a zaradujem to na popredne miesta v rebricku najtrapnejsich veci, ktore moje oko kedy zhliadlo a ucho pocul
si trapna jak pokec a presto tu napisem aky si velky sulec you... si nic si spina pozry sa naseba si jak zvednuta kvetina... neber si to osobne PS: nechces byt moderatorka?
taKže spočítame slov je ich tridsať, nad týmto si rozmýšľal minút dvadsať, polhodKa Kým niečo vypľuješ, no Kto je lepší, taK to už dávno vieš, niKa niečo tuší, niKa tuší, že DJa hneď zruší P.S.: a Kdee?
kto je lepsi no kto ja to davno viem a teba z lahka ose**m...som asi jedini a asi sam zo sebou tu disujem...jedno slovo jedna veta padne z tvojich ust jak lacna plena
toto má byť battle? ty hráš doma scrabble? toto majú byť rýmy? to sú z 30. roKov evergríny! nechcem dávať na tvoju rodinu, lebo by si tu plaKala hodinu .. TU TO MÁŠ
rymujem rovno z hlavy a ja som paan nie jak ty taky kraam... mysliis si ze ma daas ale nevies otom ze z kazdym dalsim rymom do tmy upadaaas...raz dva try knock out dostanes hned na zaciatku hry...A TU TO MAS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Moja slovná zásoba je na takéto veci chabá
@holyknight predsa sa nebattli len vulgarizmami to sú len tí slabí čo to inaK nevedia
taKže spočítame slov je ich tridsať, nad týmto si rozmýšľal minút dvadsať, polhodKa Kým niečo vypľuješ, no Kto je lepší, taK to už dávno vieš, niKa niečo tuší, niKa tuší, že DJa hneď zruší P.S.: a Kdee?
toto má byť battle? ty hráš doma scrabble? toto majú byť rýmy? to sú z 30. roKov evergríny! nechcem dávať na tvoju rodinu, lebo by si tu plaKala hodinu .. TU TO MÁŠ
@xdjkennyx
dával si naozaj free? Keby si ma poznal vieš, že rozdrbem ťa na 3, aKože raz dva tri a víťaztvo mi patrí. Ale ty si totál prepnutý Kár drbnutý..
hm aKo je už u mňa zvyKom vždy mám dobrý štart
chlapcom aKo ty dávam veršom KnocK out
vidno je to taK! Bezcenný chlap dostane na fraK
KeĎ natiahnem svoj fraK taK zdissujem ťa ASI TAK
ja mám v ústach rýmov plný vaK
co chcete viac?
birdzaci zabudnu
ja pojdem spiac...
preberie ma niekto z vas
nato sa uz velmi tesim
vijdem znovu na pospas
na birdz na ten vždy letím
asi sa to nerýmuje
asi sa to nesere
ale ked uz mame chvíle
ozvem sa vam vo fóre
chcel by som vas milovat
no niet sa tu s cim zahravat
mozem vas tu ohovarat
a vy mi mozete na mna dalej srať ...
chujovina,ale tak to len tak ..
ale taK @stephan WIN!
No po 20 sekundách opakovaného čítania a urputného rozmýšľania mi došlo, že to sa snažilo vyzerať rýmovane ... No čo už