heh no konecne nejaka super tema.no porovnavat ho moc nechcem ale podla mna je freeskiing nech ho uz nazveme ako chceme lepsi.co sa tyka v parku aj mimo neho, vecsia zasobaren trickou a vychytanejsi styl.aj ked jibbing je v znameni dosiek ale ostatnemu diktuju freeskieri.
super ze freeskiing existuje, že môžme frajerom na bordoch ukázať kto je tu pán ale nie...aj bord je podla mna v pohode,ale som rád že už to nie sú len boarderi,ktori vzbudzuju rešpekt
no chlapci pekne pekne uz sa tesim na sneh a ako sa stertneme na Chopku tak tam je to najvacsi masaker.sice nie som priaznivcom parku ja radsej stromceky a snuhu po pás obcas daka ta skalka s ktorej sa da skocit!!!!!!!!!! abordy?? co ja viem je tu zopar v pohode typkov co to v snehu vedia
ja by som chcel aby ste mi poradili neaku dobru značku na freeride hladam bundy stale ale všetko je take obtahane a dlhe .. a nikde nemožem najst peknu freeridu bundu do lesa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
super ze freeskiing existuje, že môžme frajerom na bordoch ukázať kto je tu pán ale nie...aj bord je podla mna v pohode,ale som rád že už to nie sú len boarderi,ktori vzbudzuju rešpekt
god bless the inventor of twintip skis
dakujem