aj tam mám kamoša a myslím, že nie je ťažké sa tam dostať... a štúdium... tak za úsmev zrovna asi A nedostaneš, ale čo som počula, nie je to nejaké extra náročné...
Túto fakultu spolu so sociálnymi prácami si dávajú ako poistky väčšinou. Ale posledné roky sa paradoxne dostať na sociálnu prácu je ťažšie ako na Pedas Uplatnenie? Ako z poistky...
Chodila som na UNIZU aj ked na inu fakultu a iny odbor, ale uz by som na nu nesla. Fatalne dieravy rozvrh, blba organizacia, vsetko na hovno. Co sa tyka odboru mam tam zo tri kamosky tak tie povedali, ze da sa to. Musis si proste k nejakemu tomu predmetu sadnut a naucit sa, ale nie je to vraj nejako extra tazke. O uplatneni ti neviem nic povedat, skus na nete pohladat nejake statistiky atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
nie je tazke sa tam dostat, nie je az take tazke to studium urcite
uplatnenie myslim, ze pri specialnych stavoch ekologickych. napr povodne atd to vsetko riadia inzinieri tohto
ale viac neviem