Zdravím,
Viem, že tieto témy sa tu objavujú častejšie, ale potreboval by som od vás fakt poradiť. Chystá sa niekto na FTF(filmová a televízna fakulta) - scenáristika alebo UK(Univerzita Komenského)- žurnalistika? Prípadne ak tam niekto študuje, vedeli by
Myslím, že musíš prelodložiť vlastné diela, najlepšie poviedky. Je to napísané na ich webe, no myslím, že tému vopred určuje porota, ktorá ich bude neskôr hodnotiť. Väčšinou to sú starší ľudia, ktorí hodnotia podľa toho ako sa vyspia A nezabúdaj na vek. Čím je človek starší, tým je konzervatívnejši. To sa týka ako politických presvedčení, tak aj vnimania umenia, takže neskúšal by som posielať originálne diela s voľnou štylistikou, ale vsadil by som na osvedčenú, klasickú kompozíciu. Experimentuj až keď sa tam dostaneš
+ samozrejme, nezabúdaj na test. Ten by sa mal týkať hlavne všeobecného rozhľadu, jazyka a histórie týchto odborov.
Čo sa týka uplatnenia, tak ja to vidím na televízne seriály a filmy na komerčných staniciach a tej štátnej.
Ale bacha na to, že tento odbor má iba akreditáciu na Bc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
+ samozrejme, nezabúdaj na test. Ten by sa mal týkať hlavne všeobecného rozhľadu, jazyka a histórie týchto odborov.
Čo sa týka uplatnenia, tak ja to vidím na televízne seriály a filmy na komerčných staniciach a tej štátnej.
Ale bacha na to, že tento odbor má iba akreditáciu na Bc.
Čo sa týka žurnalistiky, tak nie. Určite nie.