ale on to dava jasne najavo ze mu ide o peniaze lebo si pyta take vysoke honorare ako nikto... potom sa necudujte ze elan hra 1 koncert za rok ... + album anjelska dan o tom ani nehovorim... ten mal byt vonku uz od konca roku 2005...
KOHO DO PRDELE TRÁPI ČI MÁTE ALEBO NEMÁTE RADI ELÁN?!?!
Núti Vás snáď niekto aby ste ho počúvali?! Alebo vás zavreli na 10 hodín na záchod a púšťali vám pesničky od Elánu?! SAMOZREJME ŽE NIE!!!!
Do piče...ako si môže niekto dovoliť TAKÚ DRZOSŤ (!!!) napísať, že najaká kapela je "fuj"?!?!
A že neprimeraná reakcia?! Tak si kua predstav, že by som založil diskusiu de napíšem, že nejaká kapela čo máš ty rada je nahovno! Tiež by si ma zotrela...
tak elán je super ....som si to nikdy nemyslela ale teraz uz viem ze je to pravda ...a ta show, to je proste nieco uzasne ...skveli ludia, vsetko, kopa haluze ...vsetci su tam mili, dokonca aj vilko rozrobilko ....uz sa tesiim az to zacne napln
ja tiez nemam rada namyselnych spevakov...a podla mna z raza sa namsytelny spevak veruze stal...a to sa mi voebc nepaci..pesnicky mau dobre ale nie az natolko aby som hovorial ze su super...naozaj siu pyta nehorazne honorare za vystupenia apritoms a eldva hybe a javisku a spieva mimo playbacku....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
KOHO DO PRDELE TRÁPI ČI MÁTE ALEBO NEMÁTE RADI ELÁN?!?!
Núti Vás snáď niekto aby ste ho počúvali?! Alebo vás zavreli na 10 hodín na záchod a púšťali vám pesničky od Elánu?! SAMOZREJME ŽE NIE!!!!
Do piče...ako si môže niekto dovoliť TAKÚ DRZOSŤ (!!!) napísať, že najaká kapela je "fuj"?!?!
A že neprimeraná reakcia?! Tak si kua predstav, že by som založil diskusiu de napíšem, že nejaká kapela čo máš ty rada je nahovno! Tiež by si ma zotrela...
Takýchto ľudí nenávidím...
Rád sa na tú show pozriem, čo to vlastne bude zač... Penaize-nepeniaze.
A este k teme: Keby tu nebol Elan tak by sme este boli v dobe kamennej... Vsak a ze na playback spievali v Superstar urcite nikomu nevadilo ze?!