To nie je rasizmus, veď ho neuráža, neberie mu žiadne práva, ani nič podobné. Iba sa vyjadril, že to nie je jeho typ, vyjadril, čo sa mu páči alebo nepáči, a to predsa rasizmus nie je.
Ani mne sa nemusia černosi páčiť, ale tým sa nestávam rasistkou, to až vtedy, keď sa na nich budem pozerať zhora.
ale ani teba, keďže v skutočnosti si pravdepodobne niečo ako trochu objemnejší plešatý pätdesiatnik so schizofréniou, nachádzajúci potešenie na internete.
keď som zhliadla názov... premýšľala som, že ako toto môže nejaká ženská napísať... a po pár sekundách mi došlo, že toto by ženská nepísala. tak už viem koľká bije...
@antifunebracka ja s naboženstvom nemám problém, som kresťan katolík a veriaci, síce do kostola nechodím ale v Boha na nebesiach verím.....a je lepšie veriť, že existuje a konie a potom prísť na to že je to pravda, to by som bol asi v prdeli a nielen ja!!!
problém s rasami a kresťanstvami ma semhamforas asi si ma mýliš s ním....filip
Kua filip ty si gay cize ta odsudzuje ale 70% ludi , a ty este aj sam si dovolujes odsudzovat ine rasy ? ......... Nebud rasista !!! No a ja nemam nic proti je mi jedno ci by som mal ciganku cernosku aziatku indianku alebo belosku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
@drejka ale ja si môžem vyberať....radšej pôjdem do kláštora, tam su pekný novickovia.....
filip
@zajko30 Vidíš, hneď to s jujky juj znie krajšie.
@matinho777 ten soploš? nie, bol to vysokoškolák...
@kaylee jujky juj, zas..
@jaro1991 musím pripustiť, že aj mne mulati ale ozaj musia byť na úrovní, tí naboxovaní černosi- no fuj....
filip
@hetfield zabil
Ani mne sa nemusia černosi páčiť, ale tým sa nestávam rasistkou, to až vtedy, keď sa na nich budem pozerať zhora.
ale ani teba, keďže v skutočnosti si pravdepodobne niečo ako trochu objemnejší plešatý pätdesiatnik so schizofréniou, nachádzajúci potešenie na internete.
ale píšeš tu skôr že máš predsudky
ja osobne mám predsudky a čo
a to fujky fuj...
máš to vážne hrozné, no čo ti poviem
@lordzoltan
zadelili chlapci
problém s rasami a kresťanstvami ma semhamforas asi si ma mýliš s ním....filip
černosi sú ako cigáni, robiť sa im nechce a len by tancovali okolo ohňa a spievali.....filip
Mne sa tiež nepáčia černošky a ČO teraz!!