Akokolvek... nechápem síce ako súvisia spolu black s funeral doomom, ale budiž. Kto si pozrie môj nick hneď mu je jasné na akej strane barikády stojím že Kapely hrajúce tento druh hudby považujem za Bohov, nech je ich akokolvek málo... práve preto je FD iba pre úzku skupinu ludí, ktorí sa neboja extrémnych emócií, cesty do vnútra vlastnej duše a vedomia, spirituálnej očisty a prechodu do iného sveta (záhrobia...) Moje vedomosti sú založené na » www.metal-archives.com/,... ale to som asi nemusel písať odtial vedie cesta na myspace alebo soundclick. Kazdy si svoju hudbu musí nájsť sám...
Ja poznám z tohto žánru viac kapiel, ale počúval som iba Shape Of Despair...
Ale ja to veľmi nemusím, je to na mňa už moc depresívne, mám radšej klasickejší doom...ako Swallow The Sun, Draconian, Katatonia (myslím Brave Murder Day, ale mám rád aj novšiu tvorbu...veľmi ), Agalloch, atď...
Inak funeral doom je parada, hned ma oslovil, aj ked ho nemam az taky napocuvany, ale bude sa na tom pracovat...momentalne sa snazim zistit, ze co za kapely mam v pocitaci a minimalne polovicu z tych veci vymazat, lebo su to blbosti...a potom pride na rad metal-archives a pojde to....
no ja hlavne mam rad black metal najradsej depresivny ale taktiez mam velmi rad Evoken ... to urcite pozna kazdy doom metalista evoken je parada neviem ci je to funeral ale je dost pomaly a premna depresivny metal... za posledne dni zistujem ze doom je tiez kus umenia a funeral doom ma dost oslovil a rad by som si aj nechal poradit nejake skupiny od vas hlavne aby boli pomale a depresivne ... dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Inak sa az tak neorientujem. Ale ludia mrte uznavaju Esoteric
Tyranny poznam ale zatial ma to nejako neoslovilo, zato Esoteric a ich album Subconscious Dissolution Into The Continuum, je parada
Ale ja to veľmi nemusím, je to na mňa už moc depresívne, mám radšej klasickejší doom...ako Swallow The Sun, Draconian, Katatonia (myslím Brave Murder Day, ale mám rád aj novšiu tvorbu...veľmi ), Agalloch, atď...