pravidelne nie, lebo som lenivá obetovať tých pár minút života na prípravu ale chutí mi aj obyčajná zalievaná, aj nesca, aj kapučíno, aj všeliaké iné a keď už nejakú pijem tak nie kvoli účinku, lebo som zatiaľ nepocítila žiaden (ba práveže mám pocit, že sa mi dokonca aj lepšie spí , ale len tak kvôli chuti..
Kava je blbost z uzuje cievy vyskušajte zelený čaj(samozrejme sipaný) jedna šalka na rano a som zahojený
Výhodov zeleneho čaju ze namiesto kofeinu ma iba fein a ten sa vylucuje dotela postupne celý den a este ktomu prečistuje zelený čaj telo o vselijakých toxinov,.
pravidelne pijem capucino v našej školskej kaviarni, a kávu mám zakaždým ráno, keď som sa nestihla riadne vyspať...čo sa stáva dosť často keď sa zarozprávame na intráku a potom sa ecce aj musíme učiť
presne tak kava je sračka, len sa z toho človek posere a chyta stres, najlepší je zelený čaj, maš energy, dokažeš sa sustrediť si v pohode a šlape ti to cely den
nie, kavu nepijem, nechcem sa stat na nej "zavisly" a doebat si organizmus, par krat som ju pil, ale aj tak ma naudrzala hore a zaspal som, obcas si vypijem kapucino, ale zalievane mliekom
Akoze kava dokaze tak prebudit zmysly, ked vstavam o piatej a potrebujem sa hodinu a pol sustredit na prednasku...ale staci taka stredne silna...inak ked nemusim, snazim sa ju nepit, lebo vsetkeho vela skodi.
A este cigaretu k tomu?Tak to je uz zabite.
Ale v kaviarni len kavu...mne chuti a uz som pila vselijake druhy...ale najlepsia je espreso s mliekom...klasika
kávu som pila asi dvakrát v živote (aj to bol taký detský odvar, že keď si z toho priateľ odchlipol, tak to vypľul, že to je nejaká voda s kávovým sirupom alebo čo )
nikdy mi to nechutilo a ani nechutí, aj keď mi už veľa ľudí tvrdilo, že VŠ bez nej nevyštudujem. Už som v druháku a nič také nepociťujem.
Len ma trochu obmedzuje výber v podnikoch...kamošky čo kafe pijú majú toľko druhov na výber a ja vždy musím skončiť pri čaji, čokoláde alebo nejakom shake, lebo ani kapučíno neznesiem...
Fungovať na káve je podľa mňa prehnané vyjadrenie. Kávu pijem, a v dosť veľkých množstvách, ale nie preto, že bez nej nedokážem fungovať, ale preto, lebo ju mám rada, som kávičkár a kaviarenský povaľač a relaxujem pri tom.
kavu milujem , ale rozdiel je medzi "kavou" a kavou ! arabica z izraelu , skorica , klincek , hnedy cukor .. to je moj kazdodenny ritual ... instantne , automatove zbrndy dokazu len kyselinu narobit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Výhodov zeleneho čaju ze namiesto kofeinu ma iba fein a ten sa vylucuje dotela postupne celý den a este ktomu prečistuje zelený čaj telo o vselijakých toxinov,.
Na uspokojovanie závislosti a prebúdzanie mozgu mi postačujú žuvačky.(A s ich kúpou spojené dobiehanie z bufetu na písomku päť minút po začiatku.)
Na ukľudnenie/prebudenie mi postačia iné veci
A este cigaretu k tomu?Tak to je uz zabite.
Ale v kaviarni len kavu...mne chuti a uz som pila vselijake druhy...ale najlepsia je espreso s mliekom...klasika
nikdy mi to nechutilo a ani nechutí, aj keď mi už veľa ľudí tvrdilo, že VŠ bez nej nevyštudujem. Už som v druháku a nič také nepociťujem.
Len ma trochu obmedzuje výber v podnikoch...kamošky čo kafe pijú majú toľko druhov na výber a ja vždy musím skončiť pri čaji, čokoláde alebo nejakom shake, lebo ani kapučíno neznesiem...