Co to so mnou je.. ako, ked sa idem vystat, tak jednoducho ten prvy naval moču je velmi silny, ale zaroven na zaciatku tak vyprskne kade-tade a az potom sa da zamierit...
Nestava sa to kazdy raz, ale stane sa mi ze prud ide takto, alebo dakedy ide odrazu
Tak dvihni tu dosku a neobšikaš ju.. a keď si na navšteve povedz že si chceš umyť ruky a choď sa vyšťať do umývadla alebo to ber ako výzvu a trénuj! Zlepši sa a mier poriadne.. a potom budeš šťať presne jak sniper..
A keď si na verejnych veckach a obštiš zachod tak že to je čuť a dakto iny tam je tiež ta pred odchodom hlasne povedz "mal ši branic".
@bullet1302
ale ved ja štat viem, len mozno v miereni je chyba alebo co
aj som sa zamyslal ze som pravak ale drzim si ho v lavej ruke... len keby som v pravej tak to je take neprirodzene...
od 10 rokov doma sedim pri malej potrebe (necakane ale aj pri velkej), na navstevu chodim iba k rodine - cize aj tam, na verejne toalety nechodim, v praci su pisoare.
Záleží od hrúbky a od toho, čo ti osobne vyhovuje viac. Prvá možnosť je kúpiť si pol metra dlhú a dostatočne hrubú hadicu, ktorú si na neho nasunieš a druhý koniec spustíš bezpečne do hajzla. Druhá možnosť...Vieš tie slamky k malým džúsikom? No, pospájaš ich dokopy, jeden koniec dáš do záchoda a druhý.... Možnosť druhá je praktickejšia, keďže slamky sú prenosnejšie.
Je väčšinou všetko zaštím, dosku, nádrž, stupačku, seba a mám piči, ľudia si proste zvykli že chodím vlhký a smrdím po šťankách a nemusím na hajzloch ani papieriky odtrhávať proste celý kotúč použijem ako veľkú špongiu keď som u cudzích a nechám im ho potom zajebaný od tých šťaniek v stupačke, aby som náhodou hajzel nezapchal
ja som to vyriesil tak ze som si na kok dal mieritko jak ma kazdy sniper a este so sebou nosim takuto vrtulu aby ma neprekvapil vietor alebo nejaky vanok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A keď si na verejnych veckach a obštiš zachod tak že to je čuť a dakto iny tam je tiež ta pred odchodom hlasne povedz "mal ši branic".
univerzálna rada, ak máš problém s močením, obráť sa na urológa
ale ved ja štat viem, len mozno v miereni je chyba alebo co
aj som sa zamyslal ze som pravak ale drzim si ho v lavej ruke... len keby som v pravej tak to je take neprirodzene...
a to kazdemu vam ide target 100%?
Inak @hotaru ? Je to vhodná téma do spravodaja?
teda, aspoň som počula, že vyšší muži to majú ťažšie v tomto
Vždy si predstavujem, že tam "dole" sú horiaci ľudia a ich domy a ja som hlavný hasič a "hasím" zľava doprava.
PS: Už tiež radšej sedím.