Zdravím, prosím vás mám problém keď hrám len tak s kamarátmi na ihrisku hra ide v pohode ... darí sa mi dovolím si niečo viac dam goly atď ... akonahle pride zápas tak nič vôbec nič, malo dotykov s loptou, žiadna kľučka odskakovanie loptz on nôh proste ni
tak ja som mal takéto problémy kedysi , ale je to o driblingu. tvrdom tréningu , psychie a niekedy aj o šťastí, proste musíš si viac veriť na protihráčov, ak si neveríš že ho urobiš tak jasné že ti to nejde a v zápase ti protihráči nedovolia to čo kamaráti na ihrisku, proste ide o body kým na ihrisku o zábavu, proste velky futbal sa má hrať na jednu klučku a nahrávku a na maximálne tri dotyky , proste lopta ja rýchlejšia ako hráči tak hra ti pojde lepšie ak budete hrať kolektívne a efektívne a nie sebčiť a pomôže hlavne tréning a skúsenosti ale kedže máš 28 rokov mal by si ich už mať na rozdávanie
@scarie to kazdemu sa pri treningu dari viac ako pri zapase.. u mna to tiez tak bolo, ze trening pred zapasom bolo vsetko super a na zapase na picu.. je to tym ze v zapase je nasadenie hracov este o 30-40 percent vyssie ako na treningu a supery su vacsinou aj lepsi hraci ako spoluhraci, alebo ich nepoznas ako hracov tak dobre ako spoluihracov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov