Ahojte, nejaké rady čo sa týka kondičky ? .. za dva mesiace by som mala prestupovať do prvoligového týmu a vzhľadom na to, že mám slabú astmu, tak potrebujem zlepšovať a udržiavať si kondičku pravidelne.. tréningy sa nám za klub skrátili a máme už len dva
no ešte som nijakému futbalistovi neradil skôr oni radili mne takže ma to prekvapuje... tak prečo nejdeš trénovať s mužmi ktorí hrávajú a majú tréningy ???
No, idem hrať za ženy.. Akože, ja kondičku mám aj fajn.. lenže ja ju chcem mať lepšiu, cítim že môže byť aj lepšia.. akurát že vôbec neviem ako to dosiahnúť.. :/
naa a google ti nejde? asi bude najlepsie, ked popremyslas, co tym treningom chces dosiahnut (vytrvalost, zosilnenie urcitych partii) a urcite nejake navody najdes...
Intervalový beh 3x za týždeň ( 20s šprint a 60-80s pomalý beh alebo chôdza ) aspoň 8 krát po sebe,,keď vládzeš tak aj viac ,,3-4 krát týždenne si chod normálne zabehať aspoň na 45 minút,,a posiluj si nohy (drepy),,alebo tiež intervalovým tréningom (20s skáčeš a 10s pauza) 8 krát po sebe
Striedaj šprint s pomalším behom ... začni šprintom, keď už nevládzeš nahoď pomalšie tempo (pri tom by si si mala troška oddýchnuť) a potom zas šprint ... toto striedaj dokým budeš vládať a nebudeš skapínať ... potom to zakonči chôdzou. Mne toto najviac pomohlo .
Aj vytrvalostný beh do kopca je celkom dobrý, alebo švihadlo .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale to si len tak myslím
Aj vytrvalostný beh do kopca je celkom dobrý, alebo švihadlo .