Prečo ked segra dostala novu salku s čajom od tety k narodkam, spravila som jej ako velmi ochotna sestra do toho hrnčeka čaj a počula som zalievaní puknutie, vedela som ze je zle ale nič som nevidela, a potom sestra polovicu šálky vypila a vsimla si ze ce
a čo ma spoločna lyžička s puknutim hrnčeka?... hrnček sa bude zohrievať rovanko prudko po naliatí vriacej vody s lyžičkou alebo bez..
toto by hrnček nemal robiť, myslim že pri vyrobe sa počita s tym že sa doň ho bude liať vriaca voda... takže by som povedal že je to odjebana robota..
@boolean kovova lyzicka ma pomerne vysoku tepelnu kapacitu a extremne vysoku tepelnu vodivost.. Pohlti cast tepla z vody a ta bude studensia.. Otazka je aky velky efekt to bude mat.. Keby sa mi chce, da sa to vyratat, ale sa mi nechce
@zajkousko machruješ že si si veľa grošov vymodlil?
Ako neviem čo čakáš, živím sa sama, chodím do školy, teraz boli Vianoce a čakáš, že budem len tak hrnčeky kupovať? nešibe ti náhodou?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pravdepodobne to bolo prudkou zmenou teploty a nekvalitnosťou výrobku
sak dilatacia, nasledne pnutie az prasknutie... a ci by pomohla lyzicka? v malej miere ano, ale aj tak by to mohlo prasknut..
toto by hrnček nemal robiť, myslim že pri vyrobe sa počita s tym že sa doň ho bude liať vriaca voda... takže by som povedal že je to odjebana robota..
a tamtu šľahni do kontajnera
vzrušovať sa kôliva khokhotinám, ja už neviem, keď prídu 100krát horšie veci, ty asi ani žiť už nebudeš
@qwer28 ďakujem za peknú odpoveď
prosím ťa v tvojich rokoch, musíš mať našetrene predsa najeký ten groš
ty keď budeš mať aj 60 rokov nebudeš mať nič, lebo si nevieš našetriť ani poondiatých pár euro
Ako neviem čo čakáš, živím sa sama, chodím do školy, teraz boli Vianoce a čakáš, že budem len tak hrnčeky kupovať? nešibe ti náhodou?
asi hej, prepáč