spolužiačka sa tam hlásila a veľmi sa tam chcela dostať ale neprijali ju, dokonca tam boli tuším prijímačky z plávania a určitých gymnastických prvkov a z biológie a chémie a bolo to do Košíc, inak keby som s ňou písal tak by som ti povedal viac
Máš tam talnetovky na vštekých vš tak ako na urgent a potom písomne testy vačšinou určite biologia a bud v kombinácii s fyzikou alebo chémiou a niekedy všetky 3 predmety... ale čo viem dá sa to studovat aj v ruzomberku v bystrici v trnave trenčíne aj na českých školách masarykova, ostravska... treba hľadať
v PO sú prijímačky z biológie gymnaziálnej (čisto len biola človeka pokial viem) a talentovky - plávanie, beh, gymnastika....myslím že len to z talentoviek, ... ale ak by si chcela viac, tak » unipo.sk/fakulta-zdravot... tak sú kritériá
Ja by som chcela ísť buď do Brna na Masaryčku alebo do Bratislavy na SZU ...V Blave je test z fyziky a bioly (gymnaziálny rozsah učiva-čiže vôbec netuším z čoho všetkého sa mám presne učiť ) a ešte je tam člnkový beh a plávanie..a v Brne sú testy z fyziky,bioly a aj z chemie..bez tých telesných testov...ja neviem posúdiť čo bude lepšie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a prečo nie Piešťany ? elmsi ??
ty tam tiež chceš ísť, alebo už chodíš?