Mám záujem o tento odbor ale biológiu som ako predmet nikdy nemal, zaujímalo by ma, kde by som zohnal čo najlepšie materiály pre prípravu na skúšku. Konkrétne sa zaujímam o štúdium v PO, takže by ma potešil, aj názor ľudí, čo tam tento odbor štu
Chodím na túto fakultu, ale nie na fyzio, ale ošetrovateľstvo. Čo sa týka prijímačiek, nie sú ťažké, môžeš si kúpiť aj ich CD-čko za cca 10 e a tam sú otázky, z ktorých si vyberú tie, ktoré budú na prijímačkach.
A nič nie je ťažké, keď to chceš a ideš si za tým (a fyzio už vôbec nie )
Ja som rozmýšľala presne o tom istom jankofranko1. Mám skončenú umeleckú školu, tiež bez biológie. Takže dakujem za príspevok a odpoved No horšia bude tá gymnastická zostava. Čítal si to?
No pozeral som na to, čita sa to zle , ale niekde ked som pozeral vysvetlivku na tie kroky, tak jedine možno stojka na rukach je trosku naročnejsie, zvyšok vyzera v pohode, ešte možno viac ma to plavanie irituje, kedže kraula viem len čisto amaterského....ale v každom prípade najprv si tu biolu treba naštudovať...no tak veľa štastia ti prajem
No to ja mam zas opačne. Prsia mi idú horšie než kraul. A všimol si si že od tohto roku sa fyzioterapia študuje 4 roky namiesto 3? :/ Mam pocit, že len v PO.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A nič nie je ťažké, keď to chceš a ideš si za tým (a fyzio už vôbec nie )