...pana len toto nie ...dobra fyzioterapia sa da studovat v KE,PO ...mozno v Blave ...neviem ci si gymnazistka ? ...ak ano mas sancu sa tam dostat , inac si usetri peniaze za prihlasku a cas na pripravu lebo sa tam nedostanes ( ked si napr zo zdravotnej alebo inej strednej odbornej skoly) ...potom sa da fyzio studovat este v Trencine ... ale na to radsej kasli ...dostane sa tam sice hoc kto ...ale kvalita skoly stoji za ...... ...drzim palec aby ti vysli aspon tie KE or Po ..ked uz sa rozhodnes
ja som chodil na strednu zdravotnu ..odbor maser ...a nedostal som sa do ke na fyzioterapiu ...lebo skusky su nastavene pre gymnazistov ktory sorry ale o fyzioterapii nemaju ani sajn ...robia sa do ke prijimacky z ch a bio ...myslim ze po 80 otazok ...takze ako nahradu som si vybral ucitelstvo ...dejepis zemepis ..len to co studujem na ff upjs sa vola historia geografia ...akoze mne to je v podstate jedno ..fyzio som chcel koli tomu ze nerobil by som potom v nemocnici ale ucitela na zdravotke ....a co si mas vybrat no podla toho co ta bavi hlavne ...a ake mas ocakavania od zivota ...aha jak ucitel zarobis malo a jak fyzioterapeut este menej ...je divna doba ...aj ked dorobim vysoku a zamestnam sa ako ucitel viac ako 600 nezarobim ...no jedna moja spoluziacka zo strednej ktora ledva prechadzala z rocnika do rocnika...a z anj maturovala dokonca az na opravny termin robi momentalne dilerku pre jednu farmaceut. spolocnost a berie 800 € / mesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty