Vraj majú napadnuť FB, tak som sa zacala pripravovať a zeragistrovala som sa na G+ ... a kedže sa tam nevyznám , tak by som sa chcela spýtať , že kde sa tam dá prestaviť jazyk z anglickeho na slovenský , alebo česky ... lebo s mojou angličtinou je to b
aj ja som si tam dnes urobila profil a hned po slovensky haha ale ved ten google plus je uplna chujovina nic tam nieje a je to slabsie nez fb ! chujovina jak mraky to by som este radsej uznala netlog cijak sa to pise
@19krpec96 Ten jazyk.. nejsom si isty, ale myslim ze jazyk sa nastavuje pre cely ucet google.
Hore v rohu by niekde mala byt v liste moznost nastavenia a v nejakej zalozke by si to mala najst Alebo hore bude taka sipka nadol a tam v moznostiach aj nastavenie.
"začala pripravovať", kristepane, to znie ako keby to brala rovnocenne atómovej kataklyzme, "začala som zháňať jedlo do krytu, neviete kde zoženiem tieto super čínske instantné cestoviny?"
podľa mňa nakoniec ani len žiadny pokus o útok nebude, akurát sa g+ anonymousom poďakuje za prílev ľudí ktorí sa na to "začali pripravovať"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
dpč
Dušu aj zdravý rozum vám to ukradlo
Hore v rohu by niekde mala byt v liste moznost nastavenia a v nejakej zalozke by si to mala najst Alebo hore bude taka sipka nadol a tam v moznostiach aj nastavenie.
Ak nenajdes, pohladam a napisem presne
Ked si na to kliknes, tak sa ti rozbalia moznosti profil, nastavenia uctu a nieco dalsie.. Vyberes si nastavenia uctu a v ich ponuke bude "jazyk".
Vela stastia.
podľa mňa nakoniec ani len žiadny pokus o útok nebude, akurát sa g+ anonymousom poďakuje za prílev ľudí ktorí sa na to "začali pripravovať"