John Snow je mŕtvy, aspoň do začiatku 6 serie , kedže je to obľúbená postava tak pochybujem o jeho smrti .John proste musel zomrieť kedže je to zásadová postava, tak by chcel dodržať prísahu a to ostať členom hliadky až do vlastnej smrti a kedže zomrel ,prisahá bola dodržaná takže môže hľadať svojich súrodencov alebo čo chce .Na hrad sa vrátila Melisandra ktorá ovláda mágiu , takže si myslím že kto nie je retardovaný tak si to da do kopy.Nepriamo to potvrdil G.R.R že to tak bude !
Pravdepodobnosť že John bude v 6 sérii 97 %
Stannis- Pre mňa za mňa nech mu aj odseknú hlavičku ,postava ma nezaujala a pripadala mi ako by tužila po smrti, tak dúfam že už mu to doprajú.Pravdaže odseknutie môže zmariť ten jej Gay panoš
Pravdepodobnosť že John bude v 6 sérii 24 %
Myrcella- Vraj že Bronn dostal od tej sexice protijed ale ja som nič nevidel , pravdaže ma aj ta postava nezaujíma takže mi je to jedno
Pravdepodobnosť že bude v 6 sérii 9 %
Smradoch a Sansa- tam bolo dosť snehu
Pravdepodobnosť že budu v 6 sérii 99 %
Arya Oslepla ale jedna sa o ďalšiu časť výcviku
Novy člen kralovskej stráže ktorý odnášal Cersei pravdepodobne
btw. tak ani Myrcella není istá kaputt, podla toho co píšeš "..Bronn dostal od tej sexice protijed ale ja som nič nevidel.." -njj, dostal, ešte minule ked boli obaja ešte v tej base..
Co nebolo ? ved sú to tie 2 postavy ktoré skočili z hradieb !
Myrcella bola otrávená takže ak nemá Bronn protijed tak je na 99 % mŕtva / sú teórie že pri rozlúčke mu ta mlada nejaký nenapadne dala / ja som tam ale nič nevidel
@5 Mell - tak možno ovláda, ale každopádne nejak jej to nevyšlo podla plánov, aspon v 1 - 2 posledních dieloch, - minimálne bitka o Winterfell a všetky tie veci (obetovanie Shireen a pod.) boli jej margin call, jej "černý pátek na burze"
hehe ten jej výraz ked ku Stannisovi chodili rad-za-radom tie zlé správy, a potom aj ked sa vracala do BlackCastle/Wall, bol najlepší z celého dielu, takto nejak sa museli tvárit makléri 24.októbra 1929 na WallStreet .. " :ble: "
@hnisavica ktorý bol najtrápnejší dialóg? Rozhodujem sa medzi 'The siege begins at dawn', to bolo bolestivejšie ako objímačka s Pycom po vylúčení zo Superstar, a samozrejme Jaime/Myrcella
Moje dojmy: citovo ma to dojebalo dosť málo (po konci ostatnej série asi umrela aj časť môjho vnútra).
Brienne - you go girl, úplne bola krásna vznešená majestic ach ♥
Jaqen -OMFG NO-oh ok ok
Varys za kráľa ♥
Ollie je sprostý malý smrad
veci okolo Daenerys, Stannisa a Cersei boli hrozne zle zahraté/zrežírované/niečo, unnecessary minútová konská špirála -.-
aktuálne obsadenie v pyramíde v Mereen v je dokonale absurdný politický statement, výborný záber
S hercom, ktorý hral Jona Snowa, sa už rozlúčil aj štáb. Tiež si ale myslím, že Melisandre oživí Jona, len neviem, čo si má o tom myslieť. Či to bol len ťah na nás všetkých a dokonca aj na Jona, aby sa tomu verilo, alebo prípadne Mel oživí Jona v inom tele - iný herec.
@22 toto ma potešilo a rozsmútilo zároveň. Snowa som mala rada, ale Kit Harington tam proste MUSÍ byť, neviem si predstaviť že aj keby postavu oživili, bude ho hrať niekto iný.
Alebo ako to chcú doparoma spraviť.
Takisto, ako ma nasrali, keď vymenili Daaria po tretej sérii, mne sa ten dlhovlasý páčil viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Pravdepodobnosť že John bude v 6 sérii 97 %
Stannis- Pre mňa za mňa nech mu aj odseknú hlavičku ,postava ma nezaujala a pripadala mi ako by tužila po smrti, tak dúfam že už mu to doprajú.Pravdaže odseknutie môže zmariť ten jej Gay panoš
Pravdepodobnosť že John bude v 6 sérii 24 %
Myrcella- Vraj že Bronn dostal od tej sexice protijed ale ja som nič nevidel , pravdaže ma aj ta postava nezaujíma takže mi je to jedno
Pravdepodobnosť že bude v 6 sérii 9 %
Smradoch a Sansa- tam bolo dosť snehu
Pravdepodobnosť že budu v 6 sérii 99 %
Arya Oslepla ale jedna sa o ďalšiu časť výcviku
Novy člen kralovskej stráže ktorý odnášal Cersei pravdepodobne
ale chudak jon
a stannis je kokot, dobre mu tak...
btw. tak ani Myrcella není istá kaputt, podla toho co píšeš "..Bronn dostal od tej sexice protijed ale ja som nič nevidel.." -njj, dostal, ešte minule ked boli obaja ešte v tej base..
(Sansa a Theon) - nebolo
Co nebolo ? ved sú to tie 2 postavy ktoré skočili z hradieb !
Myrcella bola otrávená takže ak nemá Bronn protijed tak je na 99 % mŕtva / sú teórie že pri rozlúčke mu ta mlada nejaký nenapadne dala / ja som tam ale nič nevidel
Nemyslím tu scénu ale scénu ked sa lúčili
tam nebolo
Ano obaja zomrú skokom z hradieb
Myslím si že to že obaja prežijú je 100 % takže sa o tom ani nemám náladu hádať
Snehu tam bolo dosť
@lyterka boha sklapni nie neumrú , ani v knihe neumrú nehádaj sa o tom už
hehe ten jej výraz ked ku Stannisovi chodili rad-za-radom tie zlé správy, a potom aj ked sa vracala do BlackCastle/Wall, bol najlepší z celého dielu, takto nejak sa museli tvárit makléri 24.októbra 1929 na WallStreet .. " :ble: "
Moje dojmy: citovo ma to dojebalo dosť málo (po konci ostatnej série asi umrela aj časť môjho vnútra).
Brienne - you go girl, úplne bola krásna vznešená majestic ach ♥
Jaqen -OMFG NO-oh ok ok
Varys za kráľa ♥
Ollie je sprostý malý smrad
veci okolo Daenerys, Stannisa a Cersei boli hrozne zle zahraté/zrežírované/niečo, unnecessary minútová konská špirála -.-
aktuálne obsadenie v pyramíde v Mereen v je dokonale absurdný politický statement, výborný záber
Alebo ako to chcú doparoma spraviť.
Takisto, ako ma nasrali, keď vymenili Daaria po tretej sérii, mne sa ten dlhovlasý páčil viac