aj ja by som GBC chcel, hrať Pokémon Gold/Silver na počítači cez emulátor ma nebaví a keď som si ho nemohol dovoliť keď som bol malý, chcem ho aspoň teraz inak minule v Metre predávali poslednú originál nerozbalenú Pokémon Yellow na GameBoy
ja som kedysi strasne chcela gameboy...mal ho bratranec a vzdy ked bola rodinna oslava tak som na nom hrala maria a pokemonov boze jak som mu ho zavidela, taky pekny fialovy
ja mam pozicany ale akodako sa pokazil tak nejde ukladat hra ta neviem ci je chyba v gameboyi abo v hre...a mam len gold tak nemam ako vyskusat...lebo ostatni esu taki psychosi a nemaju
nasi chalani na zakladke to strasne drtiavali kedysi tak 15 rokov dozadu.. to je inak stare a povacsine sa hadali kvoli baterkam ked si ich poziciavali
Ak mas mobil s javou tak meBoy je jasna volba je zadara - ziadny warez - jedine roomky si musis zohnat sam/a ale to nieje problem staci do googlu napisat "GBC roms download" no a v kompe musis mat nainstalovanu javu tiez aby si mohol/la vyrobit tu aplikaciu do mobilu
A ak je niekto moc lenivy a chce Pokemon Yellow alebo Crystal (alebo oboje) tak mi moze napisat tsku a ja mu ich niekam upnem
Predam GBC + prislusenstvo a hry: pokemon yellow, tony hawk 2, warioland 3, mario tenis, Zelda oracle of ages, double dragon, Rayman, Perfect dark, predam hry po 5E na kus, Gameboy dam za 20E a k nemu kufrik +link kabel a taka gameboy lupa na neho,
ak by ste toho celi viacej kusov sa dohodneme na lacnejsiej cene.
Mam na predaj 2 gameboye a mam aj pokemonov 2 hry yellow a emerald ak je zaujem piste na email mclearteed@gmail.com rad niekoho potesim cenu potom poviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
symbian powered mobil + vbag + hry stiahnutelne zdarma na nete = gameboy advance
info ts ak chcete
A ak je niekto moc lenivy a chce Pokemon Yellow alebo Crystal (alebo oboje) tak mi moze napisat tsku a ja mu ich niekam upnem
ak by ste toho celi viacej kusov sa dohodneme na lacnejsiej cene.
cislo je 0911553110 volam sa Martin
Prosim pisat na mail- m.michalkova99@gmail.com