ahojte, chcela by som ako vianočný kúpiť gamepad, ale ja sa do toho vôbec nevyznám, tak by som sa chcela opýtať, či by mi niekto nevedel poradiť, aký gamepad kúpiť.
1) nemusí byť najvyššej cenovej triedy, lebo nejde o žiadneho profi hráča
2) mal gamepad b
Logitech Rumblepad 2 je podobný ako klasický Playstation 2 ovládač. Má asi všetky potrebné funkcie a je kvalitný. Neviem však či sa ešte vyrába, pretože som ho naposledy videl pred pár rokmi. Stál vtedy približne 20€.
Xbox360tkovy, overena kvalitka, prijemna ergonomia, a je to jeden z dvoch co by sa dali nazvat ze su "originaly" a aj vyvojari obvykle pri vyvoji pouzivaju ten (plus original playstatioonove). Funguje okamzite bez problemov hned po zapojeni do compu, a vo vsetkych hrach co gamepady pouzivaju. Daj si pozor ze pri kupe bezdrotoveho potrebujes este osobitne kupit prijmac signalu co stoji 30€, pricom samotny gamepad tiez asi tolko, takze odporucam kupit verziu s kablom, a dotycny sa aspon nebude musiet babrat s baterkami.
@midnight hej pici sorry, toto je velmi vazna tema este ze si to objasnil cpt obvious, nabuduce ked ma budes scet nicit ma tagni pls nech vidimtu snahu cosisidal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@feklus nešlo o ničenie teba, šlo o uistenie sa že zakladateľ ktorý sa absolútne nevyzná vie že kecáš odveci.