okrem starčekov ma štvu tažkí gangstri.. ked som v meste.. sa naslopu a pak sa chcu byt lebo su desiati a najdu si typka o hlavu menšieho sameho a si z neho robia srandu a zabavaju sa.. nenavidim take vymlete mozgy.. proste najčastejšie su to plešky kt sa
No my mame takych vselijakych vykukov..Kamos to raz nazval velmi vystizne su to kinderskini- su to chlapci, s vekovym priemerom 15.5 a hraju sa na velkych muzov nosiacich bomberu a prsne svaly maju nafuknute od vselijakych kentusov..a potom je druha skupina-kinderkurvy. To je nieco podobne.. Dievcata okolo 15 s holymi pupkami, vystrcenymi vypchatymi prsami tociace sa okolo nejakeho "pasaka". Pritom si myslia ze ich dospelost nemoze dosiahnut uz vyssiu uroven.
Tieto dva typy ludi, ked vidim, tak mi je na blitiiii
hmmmm,,vyholeni su cikovia..a to doslovne ,,proste ako piisal Lakino, som jeho nazoru, ze ked su sami v meste, tak nenapadni, ziadne konflikty, ale akonahle su velka grupa, tak by len vystrajali a uputavali na seba pozornost..100 kilove hovada, ktore by som vystrielala.. ,,nechapem, preco to robia, a este ked utocia na mna abo na mojich kamosov, je to fakt sila..punkeri a nackovia sa nikdy nemali radi, ale preco do pecka vrtaju ????..nic im nerobime, a aj tak rypu..je*kovia !!!!!,,neznasam ich !!!!
neznasam nackov..u nas v meste ich mame hojny pocet a neraz som mal s nimi problemy...horsie je, ze jeden na jedneho a na pasta nikdy nejdu..oni len 5 na jedneho v jednej ruke boxer a druhej bejzbalka a potom chod sa s nimi byt..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
u nas je "babymafia"...
banda sopliakov, ktori sa vyvazaju 200km za hod cez mesto na BMWcku ich fotra...
a ked pride bitka, struhaju machrov, na ktorych nikto nema a tvaria sa ze su nedotknutelny...
Tieto dva typy ludi, ked vidim, tak mi je na blitiiii
ozajstni mafiani ti taku zajebu, ze omdlies a odvezu ta niekam dopice a tam najprv zazijes peklo a potom ta zabiju
ja som takisto nekonfliktny typ...
lenze som mohutnejsi a mavam casto aj vyholenu hlavu...preto pritahujem zbytocne problemy ako magnet...
nenavidim neopodstatnene bitky...
V takom pripade treba ukazat aky si rychly