Co si myslite o pauze medzi strednou skolou a vysokou? Studovat chcem ist do zahranicia, ale obavam sa ze bude nedostatok financii. A plus, este nesom uplne rozhodnuty ktorym smerom by som mal ist. Mate s tym niekto skusenosti?
Nemám skúsenosť, ale podľa mňa je to fajn. Úplne to chápem a neviem prečo to tak veľa ľudí považuje za zlé riešenie. Radšej stráviť rok pracovaním alebo robením činnosti, ktorá ťa napĺňa ako rok sa trápiť na výške, ktorú zmeníš pri zistení, že chceš úplne niečo iné. Rok bez školy podľa mňa vôbec nemusí znamenať, že z toho systému úplne vypadneš. Takže veľa šťastia
ja tiez som mala rok pauzu . Ubrala som sa napokon inym smerom studia a vobec sa mi nestala taka vec ze by sa mi nechcelo naspat do skoly ako mi vsetci tvrdili
Tiez by som nad tym rozmyslala, ale v prvom rade by som sa uz do skoly proste neprinutila ist a plus nebudem mat po maturite este ani 18, takze by som minimalne do konca roka musela sediet doma na riti. Inak tiez som chcela ist do zahranicia, ale tiez zatial netusim, co vlastne chcem robit, tak nakoniec som si dala prihlasku (aj) na externe, kam by som isla keby ma nezobrali nikam inam, pricom rodicia by boli spokojni, ze studujem, ja by som bola spokojna, lebo by ma v podstate zivili a zaroven vy som mala cas na nejaku robotu a potom by som asi buduci rok isla do Danska
Ale ak mas vyhliadku aspon akej-takej prace, tak by som na tvojom mieste rok pockala, nasetrila na zahranicie a potom isla tam
@abradabra To sice mozno hej, ale ide mi v prvom rade o to, vypadnut do ineho mesta a u rodicov by mi nijaky iny dovod ako skolla nepresiel Dobrovolnicit sa chystam buduce leto :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale ak mas vyhliadku aspon akej-takej prace, tak by som na tvojom mieste rok pockala, nasetrila na zahranicie a potom isla tam