Od zaciatku strednej som chcel ist na vysku do UK..ale az teraz vo stvrtom rocniku som si uvedomil ze na to financne nemam.Mali ste niekto gap year po strednej? Bolo by lepsie ak by som rok pracoval a tak siel do UK, alebo sa uskromnil a isiel teraz do CR
Studovat chcem ist ekonomiu, a problem s tym ze by som nechcel ist po tom do skoly by nemal byt.. Len sa obavam toho ako to bude s vedomostami po tom roku.. Neviem sa rozhodnut ci si zarobit na to UK, alebo sa uskromnit teraz a ist studovat do CR, kde budem mat istotu, ale nie az take kvalitne studium
no tak v prvom rade je to len a len na tebe, ziadna z tych moznosti nie je zla, obe su fajn
nezabudaj, ze aj keby si siel do CR, po bakalarovi mozes prestupit na inu skolu do zahranicia, co je podla mna velmi fajn kompromis financii a hodnotneho titulu
vysoké školy na slovensku/v čechách ťa môžu sklamať, lebo ten systém je proste iný, ako by si mal v uk.
a potom ak sa v prvom ročníku zbadáš, že chceš aj tak ísť o rok do uk, nebudeš mať stále žiadne peniaze, ani čas ich zarobiť, lebo budeš v škole...
Ja som síce šla hneď po strednej na výšku, ale po semestri som si uvedomila, že ma vôbec nebaví, tak som skončila, našla prácu , rok-dva budem lietať po Európe, našetrím a potom sa uvidí
Naozaj odporúčam ísť robiť do tej UK. Nie len kvôli peniazom, ale aj sa naučíš jazyk, získaš skvelé skúsenosti a keď nastúpiš na školu, aspoň nebudeš stratený v cudzej krajine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nezabudaj, ze aj keby si siel do CR, po bakalarovi mozes prestupit na inu skolu do zahranicia, co je podla mna velmi fajn kompromis financii a hodnotneho titulu
Je to ale tak.
vysoké školy na slovensku/v čechách ťa môžu sklamať, lebo ten systém je proste iný, ako by si mal v uk.
a potom ak sa v prvom ročníku zbadáš, že chceš aj tak ísť o rok do uk, nebudeš mať stále žiadne peniaze, ani čas ich zarobiť, lebo budeš v škole...
Ja som síce šla hneď po strednej na výšku, ale po semestri som si uvedomila, že ma vôbec nebaví, tak som skončila, našla prácu , rok-dva budem lietať po Európe, našetrím a potom sa uvidí
Naozaj odporúčam ísť robiť do tej UK. Nie len kvôli peniazom, ale aj sa naučíš jazyk, získaš skvelé skúsenosti a keď nastúpiš na školu, aspoň nebudeš stratený v cudzej krajine.