Postrehli ste v poslednej dobe nejaké info o genetických manipuláciách, ktoré vás výraznejšie prekvapilo, šokovalo? Nejaké články, odkazy, aby som si to mohla popozerať by boli moc super.
@feklus diki za záchvat
ľudia by si mali najprv zistiť fakty a potom hľadať senzácie lebo potom sa k človeku dostávajú také poprekrucované bludy že wtf
Jaj a v Británii nedávno schválili, že pri umelom oplodnení môže byť mitochondriová DNA darovaná ďalšou - zdravou ženou, aby sa predišlo ochoreniam, ktoré sa prenášajú práve po materskej línii.
ano.
dnes na angline sme si rozprávali vselijake take veci...dost ma zarazili nepekne vyhlasenia firmy Monsanto, ktorá sa takýmito vecami zaobera. Ide im len o zisk a nie o to,ako ich vyrobky mozu vplyvat na ludi. fakt som bola zhrozena, aj som.
Ak chces naozaj seriozne info tak pubmed alebo sciencedirect na internete, je to po anglicky ale aspon je to na urovni precitaj si nieco o genovej terapii, velmi zaujimava a perspektivna tema, potom gmo potraviny, nejedz soju !
Naozaj vela veci ma prekvapilo ale hlavne to, ze v oblasti genovej terapie existuje vyskum aj na Slovensku ! a vedie ho tento clovek @10 so svojim timom. To ma naozaj prekvapilo aj potesilo zaroven, pretoze vieme ako je to s vedou a vyskumom na Slovensku a oni maju vysledky aj na celosvetovej urovni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
hehheh, vraj, taká khokhotina ako rampa
ľudia by si mali najprv zistiť fakty a potom hľadať senzácie lebo potom sa k človeku dostávajú také poprekrucované bludy že wtf
u Havraňáka o tom niečo hovorili
Už je to pár rokov odkedy v laboratóriu dokázali vytvoriť celý vírusový genóm, dokonca doň vložili svoje e-mailové adresy
Najlepšie bude, keď si pozrieš Science Daily, tam je o tom písané celkom zrozumiteľne a nezavádzajú...
A ešte odporúčam
dnes na angline sme si rozprávali vselijake take veci...dost ma zarazili nepekne vyhlasenia firmy Monsanto, ktorá sa takýmito vecami zaobera. Ide im len o zisk a nie o to,ako ich vyrobky mozu vplyvat na ludi. fakt som bola zhrozena, aj som.
je to dlhe, ale tak no.
alebo zaujimava je aj taka zlata ryža-
» www.goldenrice.org/index.php...
Ale v pripade zlatej ryže som skôr za, ako proti.
Naozaj vela veci ma prekvapilo ale hlavne to, ze v oblasti genovej terapie existuje vyskum aj na Slovensku ! a vedie ho tento clovek @10 so svojim timom. To ma naozaj prekvapilo aj potesilo zaroven, pretoze vieme ako je to s vedou a vyskumom na Slovensku a oni maju vysledky aj na celosvetovej urovni
pozitivne je , že im klesajú tržby