študuje niekto molekularnu biologiu a genetiku v brne, alebo sa tam chystá ? ... ja som tam prijaty - mam to ako rezervu - ak sa nezadaria prijimacky na medinu - chcem sa spytat co to o tej skole tak ak niekoho poznate kto tam uz je, tak dajte vediet
jeden z najuzastnejsich odborov ake existuju....ale ako vzdy, nie u nas, nie tak ako napr u susedov :/ co je dost smutne pre ludi,kt. nemozu ist studovat inde ale radsej by som sla tam ako na medinu...toť moj nazor...ale myslim,ze nebudes lutovat..a splnis si moj sen
jooj tak to ste ma potesili, ja som si to dal ako rezervu, lebo pripravu na prjimacky som dako zanedbal - teda ucil som sa najviac na prahu 2.lf, testy som napisal dobre, ale cez ustne som nepresiel... a teraz MT BA a Brno mediny som dako zanedbal a zistil ze neviem ani to co som z tych testovnic vedel predtym davnejsie ked som ich prvykrat robil ... tak ale vobec ma nebude mrziet to ked pojdem na skolu na ktoru chcem ist len o trochu menej ako na medinu... a tym menej ma to bude mrziet, ked viem ze je to skola za ktoru by ini vrazdili ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
akurat myslim ze je problem ist dalej po bakalarovi.. lebo ten obor nema vlastny magistersky