Zdravím ľudia,len tak by som sa chcela opýtať o váš názor na štúdium Molekulárne Biológie a Genetiky,či podľa vás to má vôbec budúcnosť niečo také ísť študovať.Vďaka za vaše názory,a či tu náhodou nie je niekto kto to študuje.Ďakujem
genetika pratri k najtazsim vedam ja o nej tiež uvažujem mojej kamaratky mamina to vyštudovala a robi teraz v nemocnici.. a vyzera spokojna takze ak ta to bavi, chod do toh
no asi do Brna na Masarykovu ale pochybujem ze ma tam zoberu,tak si dam aj do Blavy na biologiu a magistersky sa tam da genetika dostudovat,a ako tak zatial ma to bavi ale to je iba to co bereme na gympli a este si pozeram nejaku odbornu literaturu ohladom tohto len neviem ci by som to na vysokej zvladla ....
@malgosha ja studujem biologiu na PRIFUK BA...20.1. mam skusku z genetiky ale je to fajn, genetika ma uz na gympli bavila, ale je to samozrejme tazsie...ale ked ta to bavi, chod do toho a samozrejme ze to buducnost ma!
@malgosha no ja som tiez ako athelasil v BA na biologii, ale ja len v prvom rocniku zatial..a tiez sla tam ze chemiu neviem vobec - ale vela veecii pochopila az teraz a trochu aj bavit zacalo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
..kvak..
..kvak..