Mám repráky Genius (neviem presný názov) a na pc mám 32-bit windows 7 professional a keď do pc zapojím tie repráky tak mi nefungujú a vpravo dole na ploche čo je obrázok toho repráka tak tam mám x-ko a keď nato kliknem tak mi tam ukáže:troubleshooting cou
skúšal som slúchadlá a tiež nefungujú. a základná doska,typ konektora,verzia ovládača zvukovej karty? to sa mna moc pýtaš ja som rád že ten pc vôbec ide v takých veciach sa nevyznám
Navod pre BFU: zoberem CDcko zo zakladnej dosky, vlozim do PC -> kliknem na "Install Audio Driver"
Navod pre priemerneho uzivatela: stiahnem si PC Wizard program a zistim aku mam zakladnu dosku -> pojdem na stranku vyrobcu a podla typu zakladnej dosky stiahnem Audio driver a nainstalujem
Navod pre zdatnejsieho uzivatela co vie rozoznat bednu od monitora, otvoris PC dvomi srobikmi a ten typ zakladnej dosky si precitas
klik na tento počítač pravým, vlastnosti, vľavo hore druhé, správca zariadení,
otvorí sa nové okno
rozklikni sound, video and game control.
a tam už uvidíš či je výkričník alebo zvuková karta je nainštalovaná
skús dať aktualizovať ovládač online, prípadne ako @7
@erjedna a mám trust starzz mikrofón ten mi nefunguje skúšal som aktualizovať ovládače a ukázalo mi tam že ovládače mám aktuálne krabicu ani cd-čko už nemám
@erjedna K tým CDčkám priloženým ku základným doskám býva pribalený okrem driverov aj pekný balast. (toolbary, optimizéry, kktince), ktoré BFU užívateľ veľmi rád odklikne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ine zariadenia (sluchadla) ti funguju?
typ konektora?
verzia ovladaca zvukovej karty?
Navod pre priemerneho uzivatela: stiahnem si PC Wizard program a zistim aku mam zakladnu dosku -> pojdem na stranku vyrobcu a podla typu zakladnej dosky stiahnem Audio driver a nainstalujem
Navod pre zdatnejsieho uzivatela co vie rozoznat bednu od monitora, otvoris PC dvomi srobikmi a ten typ zakladnej dosky si precitas
otvorí sa nové okno
rozklikni sound, video and game control.
a tam už uvidíš či je výkričník alebo zvuková karta je nainštalovaná
skús dať aktualizovať ovládač online, prípadne ako @7
@xteezy Stiahni a nainštaluj si TeamViewer a môžem sa ti na to pozrieť : » download.teamviewer.com/download/TeamVi...
ID a heslo mi napíš do TS .. Nikdy to nepíš sem (môže sa ti hocikto na teba pripojiť)