ahoj, chcem sa opýtať či niekto nemá nejaké informácie ohľadom geografie na upjš a geografia, regionalneho rozvoja a europskej integracie na uk v bratislave??? hoci čo mi pomôže
ďakujem
budú tam 2 jazyky, prijimaju bez príjimacich skušok, stačí zmaturovať. Na DOD tam bolo dosť ludí na odbory geografie, a týpek čo učí ten regionalny rozvoj a europsku integraciu, tak je tam najviac v pohode(ludsky), tak že ta lakalo tam ist, než na ostatne odbory geo... jeden bol taky jakeby autista... jeden taky že tiež tak do seba a prezentoval len fotky a zážitky a osobnosti ktoré tam študovali, a jedna čo učí geoinformatiku vyzerala byť taká prísna dosť, ale čo už no... ja idem na ten odbor...
Geografia na Uk je fakt náročná. Ja som mala síce len učiteľskú geografiu, ale veľa predmetov som mala aj s ľuďmi z rôznych odborov geografie. Musíš mať kvalitný základ zo strednej školy. Maturita z geografie je absolútnou samozrejmosťou. Ak sa nekamarátiš s matematikou tak to bude náročné.
@nessadurianelgden1 určite lahšia než biochémia, chémia alebo jazyky. Ale zase ako pre koho... Hovoríš že je náročná... ale aké má potom uplatnenie ? Skoro žiadne.
No matiku moc nemusim takze asi nic...ale od veteriny je to hadam lahsie a to uplatnenie toje asi zo vsetkym otaznik...a inak aj mna prijali tak sa rozhododujem kam ist...vdaka
@wistingher
Tak biochémia je veľmi náročná to Ti dávam za pravdu. Či je, ale ťažšia ako geografia to neviem objektívne posúdiť. Viem len povedať, že na geogafrii je ťažká matika, sú tam veci z fyziky miestami a podobne. Je to dosť taký multidisciplinárny predmet. Ono v dnešnej dobe je ťažko povedať s čím sa uplatníš.
@nessadurianelgden1 nieee matika a fyzika nieee ... bohužial nemam na vyber bud zvladnem začiatok nejak, alebo prestupim na druhy odbor kde by podla mna je väčšia šanca že prejdem dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tak biochémia je veľmi náročná to Ti dávam za pravdu. Či je, ale ťažšia ako geografia to neviem objektívne posúdiť. Viem len povedať, že na geogafrii je ťažká matika, sú tam veci z fyziky miestami a podobne. Je to dosť taký multidisciplinárny predmet. Ono v dnešnej dobe je ťažko povedať s čím sa uplatníš.
Skús v tomto PDF popozerať
» fns.uniba.sk/fileadmin/prif/...