Gilmore girls v preklade Ženy z rodu Gilmorovcov, je seriál o neviazaných priateľstvách, láske a o ĺudských problémoch. Tento seriál veľmi rada pozerám, nenechám si újsť ani jednu časť.Kto má taký istí názor , že tento seriál je fantastický, napíšte, poro
"Nech sa stane cokolvek,"povedala"nic to nemeni na jednej veci.Ak som princezná v handrach,mozem byt princeznou vo svojom vnutri.Je lahke byt princeznou v satach zo zlata,ale je ovela vacsim vitaztvom byt princeznou tak,ze o tom nikto nevie."
Tak spravme si taku anketu. Pocuvajte, lepsie povedane čitajte. Dnes ked toto pisem je 29.3. Na anketu ktoru ochvlu predstavím si dajme jeden tyzden. Anketa znie:
KOHO BY STE VYBRALI ZA PARTNERA PRE RORY:
1. Jasne , ze LoGaN
2. Ze sa pytas, JeEs
3. Rozhodne, DeAn
Po tyzdni cize 5. aprila 2006 urobime vyhodnotenie. Vy zatial piste za 1. za 2. atd. Plus pridajte svoj nazor preco prave on, okay? tak fajn spustam anketu!
Z DôVODU NEDOSTATKU HLASOV SA NAšA ANKETA PREDLžUJE O JEDEN CELý TýžDEň. HURá. TAKZE VYHODNOTENIE SA DOZVIEME 11.4.2006 . A NEZABUDNITE, AK MATE NEJAKú OTáZKU, SOM TU.
povahovo asi deana... jess je moc nepredvidatelny a vykaslal sa na nu bez slova, logan je zase moc velky casanova a moc by som mu nedoverovala ja vravim ze LUKE
gilmoregirl, nepicuj laskavo do mna, to je moja vec kam si pisem. A ty si bola na drogach ked si vytvarala miestnost, ktora tu uz raz je? co do mna picujes ked ti nic nerobim?
pekne. P3tula ja som sa ta len spytala aspon si sa vyfarbila a myslela som ze si fajn ale prisla som na to ze si horsia ako Asloch a nhovorim o phene pane boze, nech ti to raz odpusti ty HORE......
hehheeeeeeee..super serialik ..u nas v Povazskej mame take dve Gilmorky DDD..ale take troochen ine..su to dcera a matka, proste take duo, chodia spolu vsade a pripadaju nam hrozne srandovne ..ale je mi ich luto
6-ta seria ma teraz premieru v USA. markiza velkodusne slubovala, ze hned ako sa bude dat zacnu ho vysielat, ale myslim, ze do konca prazdnin (letnych) nestihnu.
ja som ale uz videl 6-tu seriu az po 20-ty diel (z 22) takze ak sa chcete nieco opytat prosim na mail, alebo cez tajnu spravu.
Síce značne oneskorene, no aj tak sa zapájam do ankety "koho pre Rory?" s jednoznačným názorom: Jess. Je inteligentny, no nemá potrebu tým ohurovať celé ľudstvo ako logan, je síce problémový, a jemne nespoľahlivý, no len do tej chvíle kým zistí čo skutočne chce. Navyše nieje zhýčkaný. A myslím, že k deanovi sa už ani vyjadrovať nemusím.
tyrrit nerob si srandu. je to cool serial z uplne namakanymi dialogmi. preco si myslis, ze by GG mali pozerat len baby? myslim, ze toto uvazovanie je trochu odveci.
tyrrit aspon sa nauc pisat a citat ty bastard, ja som ivan.2.2 a nie ivan2.2. ty si asi ten najvacsi magor co tu vobec kedy prisiel. nestaraj sa do toho co robim ja a nesnaz sa vtlacit do hlavy svoje sproste priteplene a abslutne infantilne primitivne nazory. chod niekam kde o teba stoja! a dufam, ze tvoj kuraci mozog pochopil ze tu uz s takymto zmyslanim nie si vytany!!!! zbohom
Nic proti, kazdy tu ma svoj nazor, ale nemyslite si, ze trosku prehanate??
Ak sa vam nepaci tento serial, naucte sa citat, toto je forum pre tych, ktori ho maju radi.
Tyrrit a Wanda, nemate tu co robit, Tyrrit trosku uz dostal rozum, Wanda, ty sa ukludni, lebo to bude pre teba horsie. Naomi, ty takisto trosku kludnejsie
Ja tento seriaál jedoducho milujem a už sa neviem dočkať šiestej série.Ivan.2.2 prosím napísal by si mi čo sa stane v 6. sérií najme po príchode Jessa?Ďakujem
Ahojte vsetci priaznivci mojho milovaneho serialu? Takze Fanzine: Daj sa odohrava vo vymyslenom meste Stars Hollow v state Connecticut a Rory chodi na univerzite YALE v meste New Heaven, to uz existuje. Neviete, kedy uz konecne pride na Slovensko 6. seria?
lcitam ze prahnete po tom vidiet 6. seriu to vas nenapadlo stiahnut??ja som videla uz aj 7. a je to fakt super ale len po 18. dielk..aaa to am zerie...aj ked siedma bola s titulkami ale nevadi
Radšej si pozriem film gladiátor.Je lepší ako všetky časti dokopy aj z reprízamy. A že toto je miestnosť pre kult žzrg tak nato sa nedá nič povedať.Hovorte si čo chcete, ved je to iba môj osobný názor a jasné že ho poviem a z tým vy ani nikto nic nenadelá.
super seriál, už som ho dávno nepozeral to aby som si onedlho znova pozrel všetky časti , modré oči Alexis Bledel (rory) chcem raz vidieť v skutočnosti
úplne vám uniká podstata, najlepšie na celom seriáli je jeho svojský humor...keby to bolo len o tom, s kým bude Rory chodiť a či sa dá Lorelai dokopy s Lukeom, bola by to len ďalšia kravina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
Inak, tento serial je fakt dobry Mam na nom najradsej tie dialogy. Cely serial je o paradnych dialogoch. Tie maju fakt stavu, rychlost, vtip.
A myslim, ze je aj pomerne realisticky. Deju sa tam veci, ktore sa deju normalnym ludom v realite - mimo telky.
» www.slavkuv.net/gilmorova_devca...
ale treba sa zaregistrovat.. inak dobra stranka. odporucujem
Frances Hodgsonova Burnettova:
Mala princezna
KOHO BY STE VYBRALI ZA PARTNERA PRE RORY:
1. Jasne , ze LoGaN
2. Ze sa pytas, JeEs
3. Rozhodne, DeAn
Po tyzdni cize 5. aprila 2006 urobime vyhodnotenie. Vy zatial piste za 1. za 2. atd. Plus pridajte svoj nazor preco prave on, okay? tak fajn spustam anketu!
Ozaj mám takú otázočku: teraz šla na Markíze naposledy 4.séria? Neviete kedy a kde budú dávať ďaľšie? Toto je totiž môj srdcový seriál
ja som ale uz videl 6-tu seriu az po 20-ty diel (z 22) takze ak sa chcete nieco opytat prosim na mail, alebo cez tajnu spravu.
TAK TENTO SERIAL JE RIADNA PIČOVINA a nech ma nikto nepresvieča o opaku. . . . papa
ty sliepka P3tula, nestaraj sa do nich každy tu má svoj názor ako aj ja...
TY PIČA vyfetovana! TY PIČA vyfetovana! TY PIČA vyfetovana! TY PIČA vyfetovana! TY PIČA vyfetovana! TY PIČA vyfetovana!
GG = HOWADINA a ty si brzda kuri už spia tak čo tu robíš? čo nejdeš za sestrami??!!
Ak sa vam nepaci tento serial, naucte sa citat, toto je forum pre tych, ktori ho maju radi.
Tyrrit a Wanda, nemate tu co robit, Tyrrit trosku uz dostal rozum, Wanda, ty sa ukludni, lebo to bude pre teba horsie. Naomi, ty takisto trosku kludnejsie
chcem sa opýtať, že či niekto nemá Ženy z rodu Gilmorvcov na DVD.
Díky
ja som si thaal casti z torentov ale rad si to pozriem este raz
pesnicka je super
:´(