No taže napište čo si myslíte o tom ket baby skejtuju ..len tak aby som mala prehlad ..no ta som zwedawá na waše uprimne nazory ..pap a pište welá hehh
ae tak , tak isto ako u chalanov ,ked to babe ide a ked fakt skejtuje a nenosi sk8 v ruke tak je to v pohode...neznášam jeb.nuté baby čo si myslia ,že su skejťáčky lebo nosia celu zimu sk8 v ruke...ae to aj chalani sa takí myslím nájdu..takže asi tak..
ja viem skatovat ale rozhodne sa so sk8tom v ruke necem pretrcat po hlavnej... a myslim, ze je to trocha viac chalansky sport, aj ked v dnesnom modernom svete sa zacinaju objavovat aj baby s touto zalubou
diskriminovat babu by bola dobra blbost...Paci sa mi to,vzdy som tuzila to vediet..ale nemam na to trpezlivost.a je fakt,ze ti trapaci,co si mozu dovolit vsetko,ale talent na to nemaju,su odveci
presne... nediskriminujte baby!...ja milujem skejtovanie a je mi jedno čo si myslia o tom že je holka na skejte... len vôbec nepodceňujte...aj holka predsa dokáže tie isté tricky ako chalani...nehovorím že som to hneď ja viem pár trickov ale neni to nič moc nevenovala som tomu toľko pozornosti...sem tam zoberem skate a idem sa voziť s kamošmi ale je to fakt málo... pravdu povediac tu sa človek ani nemá kde naučiť rôzne tricky.... však tu neni ani len pridrbaný asfalt ...tak nečakajte potom že na tomto slovensku sa zrodí new tony hawk alebo rodney ... a vôbec sa nerada pretŕčam... keď idem do školy (lebo tam sú jediné schopné cesty) tak sa hanbím ako pes všetci po mne čumia a cítim sa dosť blbo ale je to vášeň pre ktorú to aj tak robím
Neznasam baby ktore chcu alebo maju skate aby sa zalubili chalanom to fakt nemam rad ked to len vlacia v rukach alebo v ruksaku...ale tie baby ktore sa tomu naozaj venuju lebo ich to bavi a ide im to tak to fakt respekt to je v pohodicke
@14 suhlasim.. a akoze, aj tak... podla mna 90% vsetkych skejtakov( teda chalanov) to robi len preto, aby sa pacili takym babam ako bolo napisane v tom komente 14 alebo "emo girls"... a baby?? 99,9% to robi iba kvoli tomu, aby boli zaujimave tento sport na slovensku nemainy vyznam uz... a za to mozu emaci ha!
ja skejtujem už 2 roky je to zábawa, už aj s kamaratkou chodime do parku len h mam teraz pokazeny... ale je to super! Prečo by to malôa byť len zaležitosť chalanow? O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ae tak , tak isto ako u chalanov ,ked to babe ide a ked fakt skejtuje a nenosi sk8 v ruke tak je to v pohode...neznášam jeb.nuté baby čo si myslia ,že su skejťáčky lebo nosia celu zimu sk8 v ruke...ae to aj chalani sa takí myslím nájdu..takže asi tak..