Prosím , ma tu niekto skúsenosť s hraním na gitaru - samouk ? ..Potrebovala by som nejakú ľahkú , ale peknú pesničku . Akordy , alebo niečo z čoho by sa to dalo zahrať. Ideálne taká, bola pre vás ľahká na učenie. Ďakujem.
Však to , my sme presvedčili a rodičia nám kúpili gitaru , ale viem tak akord C , a tým to končí.. Preto si chcem niečo nájsť niečo pekné , čo ma bude tlačiť k tomu sa to naučiť .. Čiže asi tak
Však samozrejme.. Ulplne jednodúche..Ale aj to som robila inak ako tí z youtube Lebo som presúvala jeden prst po všetkých strunách.. Teda po tej 15 sekunde to začína byť také .. už ťažsie.. no .. tak ti držím palce aby si sa k tej gitare raz poriadne dostala
Fúúú ja som jeden čas tiež maniačila na gitare. Mala som aj učiteľa a viac menej som sa aj sama učila, no v poslednom čase je tá gitara čoraz viac zaprášená
Tak ale ja chcem niečo vedieť , aby ma to " tlačilo" dalej .. Samozrejme , že ma to láka vedieť niečo ťažké , ale zatial si vystačím s niečím "kludnejším" .. ale dobrá teoria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Určite , "ľahučké" ale toto je skvelé -
inak ja som sa tiež chcela sama učiť ale gitarka mi zapadá prachom a nemám nikoho kto by ma učil...
Však to , my sme presvedčili a rodičia nám kúpili gitaru , ale viem tak akord C , a tým to končí.. Preto si chcem niečo nájsť niečo pekné , čo ma bude tlačiť k tomu sa to naučiť .. Čiže asi tak
Ja viem asi prvých 15? sekúnd z Metallica- nothing else matters
Ale nechcem ísť dalej , kedze aj ja si to robím po svojom .. a chcem sa to naučiť tak ako to má byť
Však samozrejme.. Ulplne jednodúche..Ale aj to som robila inak ako tí z youtube Lebo som presúvala jeden prst po všetkých strunách.. Teda po tej 15 sekunde to začína byť také .. už ťažsie.. no .. tak ti držím palce aby si sa k tej gitare raz poriadne dostala
merilyn manson - sweet dreams
nirvana - come as you are; smell like teen spirrit(je to lahké, ale musíš hytiť rytmus);
horkýže slíže - maštal, L & G song...
proste hľadaj taby na pesničky iba...
Tak ale ja chcem niečo vedieť , aby ma to " tlačilo" dalej .. Samozrejme , že ma to láka vedieť niečo ťažké , ale zatial si vystačím s niečím "kludnejším" .. ale dobrá teoria
Tak toto áno !!!! úžasné
toto je vcelku lahke aspon mne to nikdy nerobilo problem a ak klasicku/akusticku tak asi
nie je to tak tazke len trenovat treba