možno keby sa pozrieš po tých "lepenkových" zo supermarketov, to sa dá kúpiť za pár kačiek a ak nájdeš dobrý kus, tak sa občas stane, že to dokonca aj ladí ja som na takej začínala, stála svojho času nejak 1000 korún, a na začiatok to stačilo
@elefantt ja viem, veď nič som tým vlastne nemyslela, ja osobne si zo svojich úsporov môžem momentálne kúpiť trsátka... Domáci bossovia nezvládajú španielku, takže sponzoring sa nekoná...
ak by si predsa len nasetrila, odporucam Pasadenu.. sice je to neznama znacka (udajne z californie), ale ich gitary su mrte lacne a mrte kvalitne.. este aj struny mam na nej uz 2 roky a stale ma krasny hutny zvuk.. a to uz mam v nej aj dieru (prelepenu nalepkami), lebo som sa snou zjebal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Tu moju uz sice nepredavaju, ale tato je jej podobna » muziker.sk/akusticke-gitar... za tie prachy nic lepsie nezozenies.