2 gitaristi sa zhanaju do slipknot revival piste na FB samuel metalista šípoš / hlada sa aj bubenik a spevak, perkusionisti a henty co mi furt pisete somariny tak ti sem nepiste len seriozak
DD... hahas ... proste riadne si ma rozosmial . nechcem posobit narcisticky ale som si ista ze lepsie hram a aj sa v tom viac vyznam ako ta tvoja kapela pozostavajuca z nikoho vlastne ... aa ja som nechcela byt v tej kapele nie preto som sem napisala ... az tak by som sa neznizila.. ako nic v zlom no D...
vies co? ty mas video ako nieco hras? ty ani potuchy o hre na gitare nemas aach ... vies co? daj sem video ako hras a ja sa ti normalne verejne ospravedlnim dobre? ... haah ... ja viem co je to slipknot .. ja nie som jedna s tych co pocuwa biebera si nemysli .. pocuvam normalnu kvalitnu muziku .. a o slipknote viem viac nez ty !
ved nevravim ze s tvojho uctu to dal niekto hore.. ale pod videom je napisane :By samuel sipos Slovakia 2011 ... noo .. a to si ty nie tvoj bratranec xP
hey ... aa ked sme pri tych videach .. SOAD to je viac nez hrozne ... aa slipknot ... tak si asi 2-krat dobre zviazal tie tony ... ... prepac musela som sa vyjadrit ... D .. taa caw
tak toto som vazne nemala vidiet ! ... od nejakeho metalistu mas hrozne daleko chlapec muuj ... kolko prosim ta hras na gitare? a ak s tebou bude chciet niekto hrat tak ten nema ani sluch ani trocha sebazachovy .. jak sa hovori ... no
no a k veci ... okrem uplne odpudiveho prejavu , ktory si mozu dovolit len nejaky pani ..a ti si to nedovolia ... na tvojom videu je zle tot.: nemas rytmus .. nemas melodiu .. hrozne viazanie ... opakujes tam par tonou aj tie su neciste ... aa estee .. som hlucha alebo mas hrozne rozladenu tu basu? ...
inak teraz som si precitala tvoj profil .. si tu pisal rped chvilou ze SOAD nemas rad a tam to mas ako 2hu naj kapelu DDD .. a inak k tomu ze najoblubenejsie umenie ze bleee .. vedel si ze aj hudba a teda hra na nastroji patri k umeniu? ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
šak na toto sa vôbec nedá kukať!
na tych videach mi to pripada akoby som pocul svoje prdy vo vani Vies ked bublinkujes vo vode . Ale možno to tak ma byť, ja sa do basy nerozumiem.