Čaute.Mohol by mi niekto kto hrá na gitare poradiť niektoré ľahké gitarové taby známych melódií vhodné pre začiatočnika?Stačí hodiť link s Youtube a ja si už taby nájdem, poprípade sem hoďte link na vašu obľúbenú stránku kde sa dajú nájsť.
Nedaj na @4 !!! Taby Ta nepomylia, ak sa v nich vyznas. I ked je fakt, ze noty ako take su zarucenym sposobom spravnej hry.. Lenze nakolko chces taby, typujem, ze nemas extra perfektne hudobne vzdelanie a naviac, tabov je na nete rozhodne dostupnych viac, ako not.
hlavne si najdi aspon na rok dva ucitela.. pretoze dopadnes ako ja, ze sice zahram aj klasicku hudbu aj kadeco ine, ale drzim tu gitaru ako hnup a ako hnup aj do nej jebem...
@10@daaavac Offspring ma celkovo relativne jednoduche songy na hranie.. Najradsej hram od nich All I want, Want you bad, Defy You, Can"t get my head around you, Kristy are you doing ok, Trust in you, You"re gonna go far kid atd.. Tie sa hraju dost jednoducho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.ultimate-guitar.com/tabs/p/pink_flo...
A co Ti ja odporucam?
Tak za prve tuto stranku:
» www.kytarovenebe.cz/...
Plus toto ked sa naucis, si Boh
» www.youtube.com/user/Wasty87...
joj a tuto stranku sem nikto nedal toto sa chcem naucit, len keby to bolo dakde znotovane..
a este toto, ak vies akordy...