Ahojte chcela by som vedieť koľko birdzdákov tu hrá na gitaru a čo hrávate najčastejšie, aké máte gitary a pod....pokiaľ by ste vedeli bola by som vďačná za začiatočnícke songy
Gitaru mám shitnú, niekoľkoročnú, vráskavú, nehrá dobre, vydáva zvláštne tóny a volá sa Shirley mimochodom Je to už stará babička a mám ju odmala.
Lenže ja som na gitaru prestala hrať, mala som cca tri roky pauzu a poviem ti jediné - keď prestaneš na tak dlho hrať, je fascinujúce, ako toho razom vypadneš A je jedno, ako veľmi som bola pred tým dobrá
Začiatočnícke? Podľa mňa sú veľmi ľahké piesne od Coldplay, alebo Zuzany Smatanovej
ou pripomenul asi že v detskej mám gitaru... odporúčam na začiatok niečo ako Vymyslená(elan), alebo folk.... niečo čo nemá veľa akordov a ľahký rytmus, tiež odporúčam vela trenovať, aj ked ti to nepojde, ono to časom príde
@stenatko No neviem či z otho vypdneš ked už raz vieš fakt hrať. Moj oco vzal gitaru do ruk po 25 rokoch a stále na nej dal celkom dobre songi od Ac/DC , Led Zeppelin.......
@assasins Tak ja neviem, ja som hrala najprv tuším štyri roky (i keď sa to príchodom na gympel stalo dosť sporadické), potom tri roky pauza a tento rok som "začala" znova Neviem koľko hral predtým tvoj otec
@stenatko Akordy som si pamätala všetky. Aj piesne veľa. Len proste mi zleniveli prsty a neviem drtiť ako predtým (ale už sa do toho pomalyyy dostávam) Tak som to myslela
@n0win0u jj, kebyze mam svoju gitaru volat magda jak tu niekto spomina tak by som ju ogrcal radsej....ale nevolam to ani 6ka a 4ka, proste basa, gitara..akustika, elektrika a podobne, ziadna magda a shirley pojebana
ja mam elektroakustiku - vola sa Jolana a momentalne zije u bratranca, lebo mame tichu domacnost, ja zijem s jeho spanielkou (bez mena).
Moj primarny nastroj je basa, mam 2:
Báša - moja prva
Bára - moja druha
Báru beriem casto do spolocnosti, je to taky vyrazny typ, vzdy zaujme pohlady muzov naokolo a ked zacne hrat, je jej plna miestnost. Bášu milujem ako svoju prvu, rad sa s nou potme doma maznam, je neskutocne prijemna, ale elektroniku z nej musim vytrhat a kupit daco lepse, lebo oproti Báre je nejaka zachripnuta a zahuhlana.
Ja mám elektroakustickú a milujem ju Meno pre nu nemám a ani nechcem A aj ja som začiatočníčka tak ale ako prvé som skúsila ine kafe.. Treba len a len HRAť Good luck
@felia nemáš zač ... @esbcrew keď si nezlomím prsty tak sa mi to asi podarí ...@realsmileykaja ...ahá ...ďakujem ...tak ďakujem za radu všetkým a keď neprasknú struny tak niečo vypotím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Lenže ja som na gitaru prestala hrať, mala som cca tri roky pauzu a poviem ti jediné - keď prestaneš na tak dlho hrať, je fascinujúce, ako toho razom vypadneš A je jedno, ako veľmi som bola pred tým dobrá
Začiatočnícke? Podľa mňa sú veľmi ľahké piesne od Coldplay, alebo Zuzany Smatanovej
Moj primarny nastroj je basa, mam 2:
Báša - moja prva
Bára - moja druha
Báru beriem casto do spolocnosti, je to taky vyrazny typ, vzdy zaujme pohlady muzov naokolo a ked zacne hrat, je jej plna miestnost. Bášu milujem ako svoju prvu, rad sa s nou potme doma maznam, je neskutocne prijemna, ale elektroniku z nej musim vytrhat a kupit daco lepse, lebo oproti Báre je nejaka zachripnuta a zahuhlana.
Jaj a radu? HRAJ!
gitara stratocaster squirt biela