Ahoj, potrebovala by som vymazať všetky maily z gmailovej schránky ... mám ich tam okolom 7000.. problém je v tom, že inak to vymazať neviem ako zaškrtávať políčko " vymazať" po každých cca 20 mailov, viete mi niekto poradiť ako to vymažem jednorázovo?
Neviem ci sa to da priamo z gmailu. Ale mozes si pustit napriklad outlook express (thunderbird, ms outlook, windows live mail atd...), vytvorit si ucet, vyplnit udaje o tvojom gmail ucte a stiahnut postu. Defaultne je tam nastavene, ze akonahle sa posta stiahne, zmaze sa zo serveru.. Neviem ci si pochopila co ti chcem povedat, ale toto je jeden so sposobov
@martina123 Prosimta... .este raz a POMALY: Precitaj si komentar cislo @4 a klikni si na zvacsenie obrazku. Ak nerozumies, co dalej mas hladat, tak si pozri ŠÍPKY smerujuce k potrebnym udajom. Pokial nerozumies v anglictine, toto Ti bude pisat v slovenskej verzii:
Zvoliť: Všetko, Žiadne, Prečítané, Neprečítané, S hviezdičkou, Bez hviezdičky
Všetky 50 konverzácie na tejto strane sú zvolené. Vybrať všetky 1380 konverzácie v Doručená pošta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
tak budes mazat po 100, a nie po 25.
inac neviem ako pomoct.
minimalne ti to pojde 4x rychlejsie
Veď to tam máš napísané cez celý inbox.
lenže to ti vymaže len prvú stranu a ja tam mám x takých strán takže klídek
Zvoliť: Všetko, Žiadne, Prečítané, Neprečítané, S hviezdičkou, Bez hviezdičky
Všetky 50 konverzácie na tejto strane sú zvolené. Vybrať všetky 1380 konverzácie v Doručená pošta
Už, alebo ešte raz a podrobnejšie?
2) klikneš na "Select all x conversations in Inbox" (označí Ti všetky správy).
Veď to tam jasne píše, tak stále nechápem, kde je problém s mazaním?
Gmail je najpouživanejší freemail, niečo ako "vymazať všetko" samozrejme musí mať.
Otvoriť oči, nič komplikované.