Seruste, teraz som si akurát nainštaloval Win 10 a chcel by som do toho windowsackeho mailového klienta dať svoje gmail konto, nech sa to dá normalne použivať, prijmať a odosielať pošty.. Viete mi to pomôcť niekto tam nastaviť, som v péčku z toho Diky
nedokončena skusobna verzia vyzerá troska inak. ano ma este nejaké chyby, veď je na trhu len niečo cez pol roka. ale hento tvrdenie je cista demencia. a bez vlastného rozumu a skusenosti to sirit ďalej este väčšia...
@adka25 subjektivne "nepaci sa mi" a "je to skusobna verzia, vela ludi sa na to stazuje" je daleko od pravdy. a v konecnom dosledku sa ludia stazovali na kazdy windows, to je proste hate proti microsoftu. To ze tebe sa nieco nepaci, alebo ti to nesadlo, neznamena, ze to je zly system.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a takto sa siria pičoviny. smutne. velmi smutne.
nedokončena skusobna verzia vyzerá troska inak. ano ma este nejaké chyby, veď je na trhu len niečo cez pol roka. ale hento tvrdenie je cista demencia. a bez vlastného rozumu a skusenosti to sirit ďalej este väčšia...